Hírek

Papírforma vereség: Ungvári búcsúzott a boksz vb-ről

Papírforma vereség: Ungvári búcsúzott a boksz vb-ről
Ungvári István nem tudta felborítani a papírformát az ötkarikás bajnok kínai Cou Si-minggel (Zou Shiming) szemben.
Ungvári István nem tudta felborítani a papírformát az ötkarikás bajnok kínai Cou Si-minggel (Zou Shiming) szemben, akitől nagy pontkülönbségű vereséget szenvedett a Bakuban zajló olimpiai kvalifikációs ökölvívó-világbajnokság hétfői versenynapján.

A 49 kg-os súlycsoport legjobb 16 közé jutásért rendezett találkozója egyoldalú csatát hozott, még úgy is, hogy a 48 kg-ban olimpiai és többszörös világbajnok kínai erős kezdés után, az első percet követően kifejezetten visszafogottan, energiatakarékosan bokszolt az egész meccsen. A 2008-as Európa-bajnokság magyar bronzérmese érezhetően tartott nagynevű ellenfelétől, nagyon keveset ütött, végül 12-2-re kapott ki, ezzel kiesett. 

A hétfői napon még négy magyar lép a kötelek közé: közép-európai idő szerint 11:30 körül Varga Miklós (60 kg) az algériai Abdelkader Sadival mérkőzik, míg 13:45 körül Harcsa Zoltán (75 kg) a francia Michel Tavares-vel, 18:15 magasságában pedig Darmos József (91 kg) az albán Christian Demajjal, míg Kalucza Norbert (56 kg) az ausztrál Luke Boyddal csap össze. Mindannyiuk számára a legjobb 16 közé jutás a cél.

Partnereink

Partnereink