Hírek

További eredmények a várpalotai gáláról

További eredmények a várpalotai gáláról

Felix Promotion péntek esti várpalotai élő televíziós bokszgáláján a vállalkozás ökölvívói remek teljesítményekkel örvendeztették meg a telt házas publikumot.

A cirkálósúlyú magyar-bajnok Darmos József (7 győzelem, 1 vereség, 1 döntetlen) Detre Gábor ellen vívott egy hat menetes összecsapást. A mérkőzés során Darmos volt a jobb, aktívabb, és a meccs utolsó másodpercében egy leütéssel bebiztosította egyhangú pontozásos győzelmét.

A WBO (Boksz Világszervezet) nagyközépsúlyú ifjúsági bajnoki övéért kiírt párharc kiváló, bár több mélyütéssel tarkított küzdelmet hozott Egedi Renátó (10 győzelem, 1 vereség, 2 döntetlen) és Davyd Gorohovets (8 győzelem, 2 vereség) között. A „Ewing” becenévre hallgató öklöző látványos, hatékony ökölvívást bemutatva, riválisát többször padlóztatva, végül az 5. menet véghajrájában TKO-val diadalmaskodott. „Nagyon boldog vagyok, hogy Rácz Félix összehozta ezt a lehetőséget, és annak, hogy élni tudtam vele. Kemény ütései voltak az ukrán srácnak, de én még keményebb voltam, és többet találtam” – fogalmazott örömittasan a budapesti kiválóság.

 

felixpromotion.com

Partnereink

Partnereink