Hírek

Egedi videóklippen szerepel

Egedi videóklippen szerepel

Magyarország egyik meghatározó klasszikus rock ‘n’ roll -t játszó zenekara, a Mystery Gang legújabb videoklipjében az ökölvívásra osztották a főszerepet.

A Felix Promotion istálló új üdvöskéje, az elmúlt hétvégén WBO (Boksz Világszervezet) ifjúsági bajnoki övet szerzett Egedi „Ewing” Renátó az együttes frontemberével, Egri Péterrel „küzd” a „Shake It” című szám klipjében, miközben egyik nagy példaképe, a korábbi világ- és olimpiai bajnok, ex profi világbajnok Kovács „Koko” István a szorító mellől, ezúttal „vezérszurkolóként” figyeli az eseményeket.

– A WBO címmérkőzésem előtt úgy két héttel vették fel a klipet. Előzetesen nem tudtam, mit is várjak egy ilyen forgatástól. De nagyon élveztem – fogalmazott Magyarország piacvezető ”boxistállójának” első ifjúsági bajnoka, Egedi Renátó – Csak a felvétel napján tudtam meg, hogy Koko is itt lesz, és hatalmas öröm volt számomra, hogy egy nagy bajnokkal szerepelhetek egy produkcióban.

A múlt század ’50-es éveit felidéző szám igazi, hamisíthatatlan Rock ‘n’ Roll életérzést közlő alkotás, hasonlóan a képi világához, melyet az alkotók fekete-fehérben forgattak le.

 

Mystery Gang: Shake it 

 

 

felixpromotion.com

Partnereink

Partnereink