Hírek

Áprilisban lesz Donaire vs. Tete, és Prograis vs. Relikh

Áprilisban lesz Donaire vs. Tete, és Prograis vs. Relikh

A World Boxing Super Series bejelentette: a régóta várt döntőben a WBA kisváltósúlú bajnok, Kiryl Relikh védi meg címét Regis Prograis ellen, valamint a WBA Super World harmatsúlyú bajnok Nonito Donaire ismét a WBO bajnok, Zolani Tete ellen húz kesztyűt. A mérkőzésekre április 27-én kerül sor.

Jó hír, hogy WBSS végre lefixálta a döntő időpontjait, hiszen sok rajongó már attól félt, már nem is folytatódik a torna. Prograis nagy reményekkel indult neki a tornának, azzal a céllal, hogy a WBA és WBC címe mellé megszerzi az IBF és WBO öveket. Igazából, ha nem száll be a WBSS-be, már rég világbajnok lehetne. Relikhről azt mondta, tudja, hogy erős és kemény ellenfél, de nincs kétsége afelől, hogy ő fog nyerni.

A Donaire vs. Tete párosítás érdekesnek ígérkezik. Donaire sok rajongót vesztett, miután Jessie Magdeleno legyőzte harmatsúlyban, Carl Frampton pedig könnyűsúlyban. Ugyanakkor a Ryan Burnett elleni, ismét harmatsúlyú mérkőzésekor új emberként tért vissza. Amennyiben olyan erősen kezd, mint Burnettnél, úgy esélye is van a győzelemre.

Partnereink

Partnereink