Hazai

A Felix Promotion megvált Kelementől

A Felix Promotion megvált Kelementől

Kelemen Balázs útját 2011 óta egyengette Rácz Féli, aki ez idő alatt a magyar bajnoki és a WBO nemzetközi bajnoki címet is begyűjtötte, a WBO világranglistán pedig a 7. helyen is jegyezték.

„A válás oka egyszerű. - mondta Rácz Felix - Kelemen Balázs (38) hozzáállása a sportághoz sajnos megváltozott. Az, hogy 4 év alatt, 4 különböző edzővel dolgozott az egy dolog, persze ez is beszédes, de az utóbbi másfél évben közel 10 meccset mondott vissza, olyan ellenfelek  ellen mint: Harry Simon (címmeccs), James De Gale (címmeccs), George Groves, Lucian Bute, Tyrone Zeuge (címmeccs), Pintye Szabolcs, Harcsa Norbert majd legutóbb Nieky Holzken ellen. Természetesen itthon nyeretlenek ellen szívesen bokszolt volna, ahogy ő nevezte, „önbizalom növelő meccseket”...

 

Rácz Félix

Rácz Félix, sportmenedzser

 

Remélem rövidesen talál olyan menedzsmentet aki lát benne fantáziát, kivásárolja és tovább egyengeti majd pályafutását, mert én az önbizalomtól duzzadó, tökös, határozott ökölvívókat szeretem, akik vállalják a megméretetéseket és bátran kockáztatnak a siker és a hírnév eléréséért! További minden jót kívánok Kelemennek!”

 

 

 

forrás: felixpromotion.hu

 

/T.D.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink