Hazai

A WBO szívbeteg gyermekek támogat

A WBO szívbeteg gyermekek támogat

A Boksz Világszervezet (WBO) ismét Magyarországon jótékonykodik,  a „Szívbeteg Gyerekek Védelmében” alapítvány kap fél millió forintot, melyet a Felix Promotion várpalotai bokszgáláján vehetnek át.

Az egyik legnagyobb profi ökölvívó világszövetség, és annak európai elnöke, Kovács „Koko” István az elmúlt bő egy évtizedben rengeteg társadalmi üzenettel bíró kezdeményezést támogatott jelentős összegekkel. Ebben az évben már egy tatai gyermek futóverseny szervezése is kapott támogatást Magyarországon, míg pénteken, a Felix Promotion várpalotai bokszgáláján a „Szívbeteg Gyerekek Védelmében” alapítvány veheti át a világszervezet által kiállított csekket.

A korábbi világ- és olimpiai bajnok ökölvívó minden esztendőben több ezer dollár értékben oszt ki támogatást. Az évek során többek között jutott a WBO által felajánlott összegből az SOS Gyermekfalúnak, a Heim Pál Gyermekkorháznak, a mozgássérült gyerekkellel foglalkozó „Suhanj” alapítványnak, valamint számtalan magyar ökölvívó utánpótlás-nevelő klub jutott minőségi sportfelszereléshez.

A Felix Promotion pénteki, élő televíziós várpalotai bokszgáláját, a szeszélyes őszi időjárás miatt, az eredetileg meghirdetett szabadtéri helyszín helyett a Gál Gyula Városi Sportcsarnokban rendezik meg.

Kötelek közé lép a cirkálósúlyú WBO interkontinentális bajnok Szellő Imre, a nagypehelysúlyú WBO Európa-bajnok Kovács Zoltán, a korábbi amatőr junior világbajnok, felnőtt Európa-bajnok Bacskai Balázs, illetve a WBO nagyváltósúlyú ifjúsági bajnoki övéért küzdő Egedi Renátó is. Szintén a ringben láthatjuk Darmos Józsefet, Berki Ferenc Jr-t, Törteli Balázst, Kispál Zoltánt, és Márton Balázst.

 

forrás: felixpromotion.com

Fight.hu

Partnereink

Partnereink