Hazai

Az élő televíziós bokszgálán Kovács "Caramel" Zoltán is ringbe száll

Az élő televíziós bokszgálán Kovács

Még nem ismert a teljes program a május 21-i bokszgáláról, de az már ismert, hogy Szellő Imre vívja a főmérkőzést, Pintye-Szabó a magyar-bajnoki övért küzd meg, kötelek közé lép még Baranyi Richárd, Harcsa Norbert és Berki Ferenc is! Sőt, pótolják az eredetileg Budapestre tervezett Törlei-Tar összecsapást is.

Kovács Zoltán 'Caramel' az év elején szerződött a piacvezető magyar ökölvívó vállalkozáshoz, miközben nyíregyházi mestere, Nagy Lajos továbbra is képviseli az érdekeit. Kovács az áprilisi rendezvényen debütált a Felix Promotion színeiben, amikor a tanzániai Fred Sayuni-t verte magabiztosan, egyhangú pontozással. „Elégedetlen voltam magammal, nem úgy ment a bunyó, mint ahogy azt vártam” - fogalmazott Kovács a Millenáris Teátrumban megrendezett küzdelméről. „Nem tudom pontosan, hogy mi volt ennek az oka, de nem izgulok emiatt, nem lehet mindig minden tökéletes... bár aki ismer, az tudja, hogy törekszem rá.”

 

Kovács 'Caramel' Zoltán

Kovács 'Caramel' Zoltán

 

A nyírségi öklöző következő ellenfele Irakli Jeiranashvili (11 győzelem, 5 vereség, 5 döntetlen) lesz a ceglédi sportcsarnokban, aki a legtöbb meccsét könnyűsúlyban vívta. „Láttam pár felvételt a grúz srácról, aki miután könnyűsúlyú, szerintem naturálisan nagyobb lesz tőlem. A feladat viszont az, hogy le kell győzzem, úgyhogy mindent megteszek azért, hogy megverjem a srácot, és én irányítsam a történéseket.”

 

Irakli Jeiranashvili

Irakli Jeiranashvili (bal oldalt)

 

„Caramel” ugyan nem szeret átnézni soros ellenfelén, de reményei szerint ősszel újabb komoly megmérettetések várnak rá, s akár a magyar mezőnyből is kaphat rangos kihívót. „Hallottam, hogy az egykori olimpikon Kalucza Norbert neve is felmerült  lehetséges kihívóként, de ez nem az én hatásköröm. Mindenesetre várom a lehetőséget akár,  hogy megvédhessem a magyar bajnoki övemet, akár nemzetközi meccsen/címmeccsen egy tengerentúli gálán bizonyíthassak. Olyan nagy lehetőségre vágyom, amilyet Bedák Zsolt kapott Rácz Félixtől a Donaire-meccsel. Tudom, hogy ami késik, az úgyis eljön!” - jelentette ki Kovács.

 

forrás: www.felixpromotion.com

 

/T.D.

Partnereink

Partnereink