Hazai

Baranyi Richárd: "Bízom a látványos meccsben"

Baranyi Richárd:

A 25 éves kecskeméti versenyzőt a sportág nagy ígéretének tartják, mivel technikás, remek felépítésű ökölvívó, aki számos alkalommal bebizonyította már, hogy dinamitból vannak az öklei.

A WBF nemzetközi- és magyar bajnok Baranyi Richárd (15 győzelem, 1 vereség) kényszerűségből kénytelen volt kihagyni az április bokszgálát, mivel a felkészülés során betegség hátráltatta. „Már rendben vagyok, sőt, akár bokszolhattam volna a Millenárison is, de a betegség sokat kellett kihagynom, és nem akartunk felesleges kockázatot vállalni” - fogalmazott a fiatal ökölvívó, aki Cegléden Beka Aduashvili (17 győzelem, 4 vereség) ellen bizonyíthat a Gál József Sportcsarnokban.

 

Baranyi Richárd

 

„Fiatal, életerős ellenfelem lesz, aki nem szereti megadni magát, és az utolsó leheletéig harcol a kötelek között” - mondta Baranyi. „Sokan azért kíváncsiak az én mérkőzésemre, mert képes vagyok kiütni az ellenfeleimet a cél pedig a győzelem. Felkészült vagyok, jó formában érzem magam, ezért bízom benne, hogy egy látványos meccsel, akár kiütéssel fogom megörvendeztetni a ceglédi közönséget és a tv előtt ülőket.”

 

forrás: felixpromotion.hu

 

/T.D.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink