Hazai

Berki Ferenc cseh rivális ellen

Berki Ferenc cseh rivális ellen

A feltörekvő nagyváltósúlyú reménység, Ifj. Berki Ferenc (5 győzelem, 0 vereség) cseh riválissal találkozik a Felix Promotion székesfehérvári gáláján, november 12-én.

A felvezető programban kapott helyet a 21 éves Berki Ferenc küzdelme, aki a cseh Tomas Bartunek (4 győzelem, 4 vereség) ellen húz kesztyűt. A cseh bunyós rekordja ugyan nem tűnik olyan veretesnek, ám Bartunek eddig kétszer is okozott komoly meglepetést idegenbeli mérkőzésen, nyert már Belgiumban egy volt „BeNeLux” bajnok ellen, míg a legutóbbi meccsén, idén márciusban, Svájcból távozott győztesen. Figyelmeztető jel, hogy mindkét külföldi győzelmét pontozással érte el, ráadásul nagyon jó mérleggel rendelkező ellenfelekkel szemben!

 

Tomas Bartunek

 

Természetesen Berki Ferencet sem kell félteni, legutóbb ő is külföldön bokszolt, Svájcban, ahol egy veretlen lengyel ökölvívót meggyőző teljesítménnyel győzött le (TKO4). „Jól ment Svájcban a bunyó, meccsről meccsre jobban érzem magam a profik között” - jelentette ki Berki. „Mindig elemzem az előző küzdelmem, és kijavítani a hibáimat. Komoly bunyósnak tűnik a cseh srác, de tökéletesen zajlott a felkészülésem, nagyon motivált vagyok, minden a helyén van. Szombaton is győzni megyek!”

 

 

forrás: felixpromotion.hu

Fight.hu

Partnereink

Partnereink