Hazai

Darmos József a decemberi gálán kötelek közé lép

Darmos József a decemberi gálán kötelek közé lép

A Felix Promotion december 17-én, Budapesten rendezi idei utolsó élő televíziós bokszgáláját, melynek programjában helyet kapott a korábbi kétszeres amatőr EB-érmes cirkálósúlyú Darmos József összecsapása is.

A közel egy évtizeden át az amatőr válogatott oszlopos tagjának számító 31 esztendős ökölvívó két esztendeje kezdte meg profi pályafutását, míg legutóbbi mérkőzésén, a szeptemberi Felix Promotion gálán, már a hivatásos Magyar-bajnoki övért bokszolhatott Tóth Tamás „Barbár” ellen. A címmérkőzést Darmos a 9. menetben vesztette el, ám a népszerű sportember úgy gondolja, hogy maradtak nyitott kérdések a párharc lezárultával is. Az ökölvívó célja egy újabb bajnoki összecsapás, amihez elengedhetetlen, hogy a budakalászi sportcsarnokban megrendezésre kerülő gálán győztesen hagyja el a szorítót.

Darmost ebben az igyekezetében az ugandai születésű Hamza Wandera (19 győzelem, 11 vereség, 3 döntetlen) akarja megakadályozni, aki májusban csapattársával, Szellő Imrével is csapott össze. Ennek a párharcnak a favoritja, nem a magyar srác, viszont a ranglistákon való feljebb lépéshez és pályafutása folytatásához, Darmosnak mindenképp hoznia kell ezt a meccset. A két bunyós stílusából adódóan garantáltan izgalmas meccset fognak látni a nézők!

Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő rendezvényen, két címmérkőzést mutat be a Felix Promotion; Baranyi Richárd (17 győzelem, 1 vereség) a svájci Alis Sijaric (12 győzelem, 1 vereség) ellen teszi kockára WBO Európa-bajnoki trónját, míg a Magyar-bajnok Tóth Tamás „Barbár” kihívója Bozai Gyula lesz. Az eseményen a nézők láthatnak még két SES Boxing-os nagyközépsúlyú ökölvívót, Sladjan Janjanin (19 győzelem, 1 vereség) és Anatoli Muratov (14 győzelem, 2 vereség) személyében. Kötelek közé lép még Szellő Imre, Harcsa Norbert, Kispál Zoltán, Egedi Renátó és Turbucz Sándor is ezen a rendezvényen mutatkozik majd be a profik táborában.

 

forrás: felixpromotion.hu

Fight.hu

Partnereink

Partnereink