Hazai

Garantáltan szikrázó küzdelmek lesznek Fehérváron

Garantáltan szikrázó küzdelmek lesznek Fehérváron

November 12-én a székesfehérvári Lakeside Hotel konferencia csarnoka ad otthont a Felix Promotion élő televíziós ökölvívó gálájának, ahol szikrázó küzdelmekre van kilátás.

Az izgalmakat – többek között – a veretlen középsúlyú Harcsa Norberttől (6 győzelem, 0 vereség) várhatjuk, aki az észt Szergej Melisz-szel küzd hetedik profi ökölvívó mérkőzésén. „Eredetileg egy orosz riválissal meccseltem volna, ám ő lemondta a párharcot” - mondta a fővárosi bunyós. „De nem is érdekes, hogy ki vár majd a ring másik sarkában, hiszen mindenki ellen győzni akarok.”

 

Harcsa Norbert

 

„Ez ez első olyan felkészülésem, amin Erdei „Madár” Zsolt végig mellettem volt” - folytatta. „Rengeteg erőnléti melót csináltunk, úgyhogy nem lehet gond. Felépített, szép bunyót szeretnék bemutatni. Melis képzett, jó ökölvívó, nyert WBC regionális címet, amit meg is védett és boxolt már a WBO és az IBF Interkontinentális övekért is. Az én eddigi 6 meccses pályafutásom eltörpül az ő 48 profi mérkőzéséhez képest van, de őt is megfogom oldani!

 

Kovács Zoltán „Caramel”

 

A fehérvári rendezvényen Kovács Zoltán „Caramel” bokszolja a főmérkőzést, aki a WBO Europe címért meccsel, míg váltósúlyúban Törteli-Mizsei magyar bajnoki párharc várja a közönséget. Kötelek közé lép még Pintye Szabolcs, Laki Róbert, Berki Ferenc, Kispál Zoltán, Kis Máté, Egedi Renátó és Szilvai László is.

 

 

forrás: felixpromotion.hu

Fight.hu

Partnereink

Partnereink