Hazai

Harcsa Norbert kizárólag az előtte lévő feladatra koncentrál

Harcsa Norbert kizárólag az előtte lévő feladatra koncentrál

A budapesti ökölvívó, az áprilisi Millenáris Teátrumban szervezett gálán hatalmasat küzdött, s bár egyhangú pontozással nyert az örmény-német Anatoli Hunanyan ellen, teljesítményével, főleg a párharc második felében mutatott produkciójával, senki nem volt elégedett.

„Nem rejtettem véka alá Norbi előtt sem, hogy elégedetlen voltam a látottakkal. Csalódás volt számomra, a Hunanyan elleni teljesítménye, főleg annak tudatában, hogy Norbi mire képes. Úgyhogy erről a meccsről ne ejtsünk több szót hagyjuk magunk mögött és tekintsünk előre! ” - fogalmazott Rácz Félix.

 

 Harcsa vs. Hunanyan 

 

Az üzletember véleményével maga az érintett is egyet értett, ám Harcsa Norbert igyekszik előrefelé tekinteni. „Nem igazán szeretnék magyarázkodni, de szörnyen sikerült a felkészülésem, amit csak tetézett, hogy edzőváltáson mentem keresztül. Valójában egyedül készültem, melynek az eredménye sajnos látható is volt” - jelentette ki a veretlen klasszis. „Nem voltam ott fejben, a meccs végére pedig szét is estem. Nálam jobban senki nem haragudott rám, de tudom, hogy ez csak egy kisiklás volt. Ígérem helyre teszem ezt a kis félreértést!”

Harcsa a ceglédi bokszgálára már Erdei Zsolt segítségével készül/készült fel, akivel reményei szerint sok győztes csatát vívnak majd közösen. „Óriási megtiszteltetés számomra, és hatalmas plusz motiváció, hogy egy akkora bunyós, mint Madár, segít nekem, és ott lesz velem a ringben.” 5. profi meccséta fővárosi öklöző, a kiskunfélegyházi Szabó Ferenc (14 győzelem, 18 vereség, 2 döntetlen) ellen vívja majd Cegléden.

 

Szabó Ferenc, kiskunfélegyházai ökölvívó (14 győzelem, 18 vereség, 2 döntetlen)

Szabó Ferenc lesz Harcsa ellenfele

 

A 28 éves ökölvívó bő fél éve fejezte be amatőr pályafutását, s kezdett profi karrierbe a Felix Promotion színeiben. Az eddigi tapasztalatairól a következőket mondta el. „Nekem még rengeteget kell tanulnom, és nagyon sok munka áll előttem, mielőtt igazán megacélosodom a nagyobb feladatokhoz. Az ütőerővel nincsenek gondok, mert bár csak egy idő előtti győzelmem van, de eddig minden ellenfelemre sikerült legalább egyszer számoltatnom. Hidegebb fejjel kell bunyóznom, mert a leütések után őrült csapkodásba kezdek, és az ellenfelek fedezékbe vonulnak... én nem vagyok Golovkin, aki kesztyűn keresztül is ki tudja ütni az ellenfeleit” - mondta Harcsa.

 

forrás: felixpromotion.com

 

/T.D.

 

Fight.hu

Partnereink

Partnereink