Hazai

Kiütéses győzelmek a szentesi bokszgálán

Kiütéses győzelmek a szentesi bokszgálán

Szellő Imre a második menetben technikai kiütéssel legyőzte venezuelai ellenfelét a szentesi Magyar Ring Gála főmérkőzésén.

Rácz Félix, a gála főszervezője elmondta a WBO cirkálósúlyú interkontinentális bajnoka, a mérkőzés előtt 20 győzelemmel álló, veretlen Szellő Imre látványos és határozott küzdelemben a második menetben két rászámolás után technikai kiütéssel nyert a 18 győzelemmel és 5 vereséggel ringbe lépő 29 éves venezuelai Williams Ocando ellen.

 

Az egy év kihagyás után visszatérő, nyolc győzelemmel és egy vereséggel álló középsúlyú Harcsa Norbert a negyedik menetben technikai kiütéssel nyert a lengyel Mariusz Biskupski ellen, és a szintén egy év kihagyás után folytató nagypehelysúlyú Kovács Zoltán is kiütötte a grúz Achiko Odikadzét a harmadik menetben.

 

A cirkálósúlyú magyar bajnok Darmos József pontozással győzte le a grúz Giorgi Tevdorashvilit, a középsúlyú Egedi Renátó is pontozással nyert a grúz Giorgi Gujejiani ellen, a szintén középsúlyú Hegyi Barnabás pedig az első menetben kiütötte Duka Krisztiánt.

 

MTI

Fight.hu

Partnereink

Partnereink