Hazai

Pintye az afrikai bajnok ellen

Pintye az afrikai bajnok ellen

November 12-én a székesfehérvári Lakeside Hotel konferencia csarnoka ad otthont a Felix Promotion és az M4 Sport következő ökölvívó gálájának, melynek programja garantáltan jó szórakozást kínál a sportrajongó közönségnek. A főmérkőzésen Kovács Zoltán „Caramel” a WBO (Boksz Világszervezet) nagypehelysúlyú Európa-bajnoki trónjáért lép ringkötelek közé, míg a másik címmérkőzésen, váltósúlyban, Törteli Balázs és Mizsei György küzd a magyar bajnoki övért.

Kiemelten izgalmasnak ígérkezik a középsúlyú Magyar-bajnok Pintye Szabolcs (14 győzelem, 0 vereség, 1 döntetlen) küzdelme is, aki a Tanzániában élő, de amúgy dél-afrikai Salehe Mkalekwa (9 győzelem, 2 vereség) ellen igyekszik tovább növelni sikerei számát. Mindez nem lesz könnyű, ugyanis Mkalekwa idén már elkönyvelt egy komoly győzelmet, hiszen májusban még az UBO szövetség Afrika-bajnoki címének megszerzésének örülhetett.

 

Salehe Mkalekwa

Salehe Mkalekwa

 

„Talán még soha nem volt olyan ellenfelem, akiről ilyen keveset tudok, vagyis az első menetekben megfontoltan kell majd küzdenem” - mondta a mérkőzésről a Felix Promotion középsúlyú ökölvívója. „Tisztában vagyok vele, hogy Mkalekwa nyert komoly nemzetközi címet, hiszen Afrika bajnoka, de a felkészülésem alapján egyértelmű sikert szeretnék aratni, méghozzá látványos mérkőzésen. Igazán jó mérkőzést jó ellenfél ellen lehet vívni, de az előjelek alapján biztos vagyok benne, hogy senki nem fog unatkozni a küzdelmünk alatt.”

Székesfehérváron kötelek közé lép még Harcsa Norbert, Laki Róbert, Berki Ferenc, Kispál Zoltán, Kis Máté, Egedi Renátó és Szilvai László is. A nemzetközi bokszgálát a közszolgálati M4 Sport, november 12-én élőben sugározza, 21.30-as kezdéssel. 

 

 

forrás: felixpromotion.hu

Partnereink

Partnereink