Hazai

Rácz Félix: a változás jót tesz a magyar ökölvívásnak

Rácz Félix: a változás jót tesz a magyar ökölvívásnak

Rácz Félix, a Felix Promotion vezetője az egyik hangadója volt a Magyar Ökölvívó Szakszövetséget két évtizede irányító Csötönyi Sándor távozását sürgetőknek, s most úgy látja, hogy rengetegen álltak olyanok is melléjük, akik néhány hete még ellenük foglaltak állást.

"Fura dolgokat produkál az élet, s vicces visszanézni, hogy az elején ki volt ellenünk és ki nem" - jegyezte meg az M4 Sport Sportreggeli című műsorában Kovács István műsorvezetőnek Rácz, kiemelve, hogy ő csak "felült" az éppen az olimpiai bajnok, amatőr és profi világbajnok Kovács által elindított hullámra. Ugyanakkor mindketten azt hangsúlyozták, a legfontosabb a változás, s örülni kell annak, hogy rengetegen álltak a cél mögé, s támogatják Erdei Zsolt elnökjelöltet.    

Rácz Félix a szombati pápai gálával kapcsolatban többek között azt emelte ki, hogy a helyszínválasztásnál érzelmi és üzleti szempontok is közrejátszottak. Pápán 2002-ben rendezték meg a Felix Promotion egyik első rendezvényét, s tavaly nyár végén megígérte a helyieknek, hogy visszatérnek a városba. Az üzletember hozzátette, az év első rendezvényét mindig szereti olyan helyre vinni, ahol garantált a nagy nézőszám, s ez Pápán biztosított. A gálán fellépők közül kiemelt figyelmet kap a Felix Promotion jelenlegi talán két legfontosabb alakja, Kovács Zoltán és Szellő Imre, akik egyaránt kemény ellenfeleket kaptak szombatra.

 

Partnereink

Partnereink