Hazai

Szellő Imre lemondott a címéről

Szellő Imre lemondott a címéről

A Felix Promotion cirkálósúlyú klasszisa, Szellő Imre (17 győzelem, 0 vereség) hivatalosan is lemondott a súlycsoport magyar bajnoki címéről.

A 33 éves ökölvívó szombaton, Tóth Tamás „Barbár” legyőzésével (TKO5) szerezte meg ismét a kategória hazai trónját, egyszersmind győzelmével megvédte a WBO (Bokszvilágszervezet) interkontinentális címét. A Boxrec.com számítógépes összesítése alapján a legmagasabban rangsorolt magyar profi ökölvívó, úgy döntött, hogy lemond a visszaszerzett Magyar bajnoki övről. Mindez azt jelenti, hogy a hétvégi székesfehérvári bokszgálán megrendezett Darmos – Bozai párharc győztesét, vagyis Darmos Józsefet a Magyar Ökölvívó Szakszövetség Hivatásos Tagozata (MÖSZ HT) immáron nem interim (ideiglenes), hanem teljes jogú magyar bajnokként ismerheti el.

Darmos a MÖSZ HT szabálykönyvének értelmében, hat hónapon belül meg kell védenie címét a szövetség által kijelölt ökölvívó ellen. A címért, a veterán Petrányi Zoltán, a békéscsabai Lődi Tamás, és/vagy a korábbi bajnok Tóth Tamás „Barbár” jöhet szóba kihívóként.

 

forrás: felixpromotion.com

Fight.hu

Partnereink

Partnereink