Hazai

Törteli mindent megtesz a győzelemért

Törteli mindent megtesz a győzelemért

A Felix Promotion április 22-i gáláján három címmérkőzés is lesz, közülük Törteli Balázs első alkalommal teszi kockára magyar-bajnoki trónját.

A „Magyar Est” alkalmával a legjobb magyar hivatásos ökölvívók egymás ellen mérik össze erejüket, így megrendezésre kerül a Szellő Imre – Tóth Tamás WBO interkontinentális, valamint a Bozai Gyula – Darmos József interim Magyar-bajnoki címmérkőzés – mindkettő cirkálósúlyban. A harmadik olyan csata, amelynek a végén övet akasztanak a győztes bunyós derekára, váltósúlyban kerül bemutatásra. Itt a helyi illetőségű Törteli Balázs (11 győzelem, 1 vereség) első alkalommal teszi kockára magyar-bajnoki trónját, éspedig a kiskunfélegyházi Rácz Antal (5 győzelem, 2 vereség) ellen.

A veszprémi születésű, de Székesfehérváron élő Törteli a felkészüléséről a következőket mondta. „Tökéletesen alakul minden, lassan befejeződik a nyolc hetes tréningprogram” – fogalmazott a 24 éves versenyző. „Nagyon sokat erősödtem, ami most már a megjelenésemen is látszik, de fejben is napról napra érettebbnek érzem magam az egyre nagyobb kihívásokhoz. A héten befejeződnek a sparringok, az utolsó pár napban már csak élesítünk, és beállítom a súlyomat! Már nagyon várom a meccset, látványos, közönségszórakoztató bokszot várok magamtól.”

Törteli egyértelműen a cím megvédésére törekszik, már csak azért is, mert ismét számíthat lelkes szurkolótáborára. „Ha adódik a lehetőség, akkor igyekszem a küzdelmet idő előtt befejezni, hisz nagyon sok ismerősöm és barátom fog a helyszínen drukkolni. Ez már most jó érzéssel tölt el, és rengeteg erőt merítek ebből. Kihívóm fiatal, ügyes srác, és biztos éhes lesz. Motiválja majd a bajnoki cím, de nem engedem, hogy az álma valóra váljon. Minden nap keményen edzettem, hogy Rácz ne jelentsen megoldhatatlan feladatot!”

 

forrás: felixpromotion.com

Fight.hu

Partnereink

Partnereink