Hazai

Újabb gála Székesfehérváron

Újabb gála Székesfehérváron

November 12-én újabb Felix Promotion gála lesz, a programban újra három bajnoki címmérkőzés lesz.

A Magyarország hivatásos ökölvívó piacán egyedülálló portfólióval rendelkező rendezvényiroda hosszú idő után tér vissza Fejér megye székhelyére, ahol utoljára 2003-ban szervezett bokszgálát – akkor, és a remények szerint november 12-én ismét telt ház előtt.

A főmérkőzésen a Felix Promotion nyíregyházi versenyzője, Kovács Zoltán „Caramel” (17 győzelem, 5 vereség, 1 döntetlen) az egyik legjelentősebb világszövetség, a WBO (Boksz Világszervezet) Európa-bajnoki címéért bokszol, míg a fehérvári illetőségű Törteli Balázs (9 győzelem, 1 vereség) és a kecskeméti Laki Róbert (13 győzelem, 1 vereség, 1 döntetlen) a Magyar bajnoki övekért lépnek szorítóba. A felvezető programban helyet kaptak a veretlen középsúlyúak, Harcsa Norbert és Pintye Szabolcs, valamint a svájci győzelme után újra kötelek közé lép a nagyváltósúlyú Berki Ferenc.

 

Felix Promotions bokszgála

 

A Felix Promotion iroda az ellenfeleket a következő napokban folyamatosan hozza nyilvánosságra.

Az M4 által élőben közvetítésre kerülő rendezvényen látható lesz még Kis Máté, Egedi Renátó, Kispál Zoltán és a Big Boxing színeiben versenyző Szilvai László is. Bővebb információkért, beleértve a belépőjegyek vásárlásával kapcsolatos részleteket térjen vissza oldalunkra hamarosan, vagy keressen minket a Facebookon!

 

 

forrás: felixpromotion.hu

Fight.hu

Partnereink

Partnereink