Hazai

Véres küzdelmek a hétvégén: Szellő TKO-val győzött

Véres küzdelmek a hétvégén: Szellő TKO-val győzött

A Felix Promotion szombat esti telt házas székesfehérvári bokszgáláján három címmérkőzést láthatott a publikum, az eseményen Szellő Imre (17 győzelem, 0 vereség), a WBO interkontinentális bajnoka megőrizte trónját, és veretlenségét a Tóth Tamás „Barbár” (9 győzelem, 5 vereség, 4 döntetlen) elleni szombat esti véres csatában.

A Felix Promotion két kőkemény egyéniségének összecsapásán Szellő igen motiváltan, agilisen, és hatalmas fölényben bokszolt, látványos ütéseket elhelyezve kihívóján. Tóth már a második menetben komoly orrnyereg-sérülést szenvedett, amely vörösre festette még az ellenfelét is. Egyértelmű volt, hogy sokáig nem fog elhúzódni a párharc. A veterán brit ringbíró, Mickey Vann az 5. menetben szüntette be a véres mérkőzést, így Szellő TKO-val őrizte meg WBO trónját. – Ilyenre számítottam, erre készültem nyolc héten át – fogalmazott a győztes. – Képes lettem volna 12 menetet is ebben a tempóban végigbokszolni, nagyon felkészültem Tóth Tamásból.

A másik címmérkőzésen az egykori amatőr sztár Darmos József (5 győzelem, 1 vereség, 1 döntetlen) profi pályafutása eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta, amelynek köszönhetően a 7. menetben kiütötte a sok nagy csatát megélt Bozai Gyulát, s ezzel a sikerrel megszerezte a cirkálósúlyú Magyar-bajnoki övet. Váltósúlyban Törteli Balázs (12 győzelem, 1 vereség) már az első menetben megvédte bajnoki trónját, miután kiütötte a kihívó Rácz Antalt (5 győzelem, 3 vereség).

 

forrás: felixpromotion.com

Fight.hu

Partnereink

Partnereink