Hazai

Visszavágó Darmos József és Tóth Tamás között

Visszavágó Darmos József és Tóth Tamás között

Október 12-én, Salgótarjánban Szellő Imre mellett lesz még egy cirkálósúlyú összecsapás: egy magyar ”belháború”, egy visszavágó, amelyet szó szerint közkívánatra hoz tető alá Rácz Félix promóter: a jelenlegi cirkálósúlyú bajnok Darmos József a trón korábbi birtokosával, Tóth Tamással csap össze.

A két harcos, 2016 őszén találkozott először, és az összecsapásuk látványos, izgalmas párharcot hozott, melynek során Darmos kezdett jobban, ám Tóth később feljött, és a 9. menetben eldöntötte a mérkőzést. Az ökölvívók soha nem voltak igazán rosszban, de barátoknak sem lehet őket nevezni, hiszen a mérkőzésük után is tartották a „két lépés távolságot” – mindenki érezte, hogy a visszavágó küzdelem csak idő kérdése!

„Mindketten tudtuk, hogy van még dolgunk egymással, ezért nem találkoztunk edzéseken sem. Legyőzött? Nem! Azt a meccset sajnos én vesztettem el… Sérülésmentes felkészülést kívánok mindkettőnknek és találkozzunk október 12-én Salgótarjánban.”– fogalmazott Darmos József.

 

 

„Volt pár félreérthető nyilatkozata Józsinak, de nem haragszom rá, hisz annak idején a meccsünk után sportszerűen gratulált a győzelmemhez. Nyilvánvaló volt, hogy a levegőben lóg a visszavágónk, még akkor is, ha ezt senki nem mondta ki. Kicsit úgy érzem, hogy a tavaszi vereségem miatt vállalja a második mérkőzést, de biztosítok mindenkit, Salgótarjánban egy másik, minden eddiginél jobb és erősebb „Barbár” várja a szorítóban!” – jelentette ki Tóth Tamás.

A rendezvényen láthatjuk még a korábbi nagypehelysúlyú WBO Európa-bajnok Kovács Zoltánt, a második profi meccsére készülő Urbán Ferencet, a „hazai pályán” ringbe lépő középsúlyú Harcsa Norbertet és a kecskemétiek volt magyar bajnoki kihívóját, Kispál Zoltánt is.

 

felixpromotion.com

Fight.hu

Partnereink

Partnereink