Hírek

Roy Jones Jr: Anthony Joshua nem válaszolt nekem az edzésajánlatról

Roy Jones Jr: Anthony Joshua nem válaszolt nekem az edzésajánlatról

Az egykori WBA, IBF, WBO és IBO angol nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshua (24-3) mindenáron szeretne visszakerülne a csúcsra miután sorozatban kétszer is kikapott az ukrán klasszis, jelenlegi bajnok Oleksandr Usyktól! Így az a megoldás is szóba került, hogy együtt fog edzeni az egykori szuper klasszis szintén profi világbajnok Roy Jones Jr.-al. De mint a mini interjúból kiderűl, ebből valószínüleg nem lesz semmi.

Így kommentálta az egykori amerikai klasszis a történteket: "Volt néhány beszélgetésünk arról, hogy eljön Brightonba, hogy kipróbáljon engem, hogy lássuk, van-e köztünk kémia, de nem jutottunk el odáig, nem jött Brightonba. "Elment az Egyesült Államokba, és előbb Derrick Jamesszel találkozott, mielőtt esélyünk lett volna találkozni. "Úgy érzem, ha megvan a kémia és a megfelelő kapcsolat, akkor nincs értelme ide-oda járkálni, különböző edzőket kipróbálni. "Írtam neki egy üzenetet, amikor hallottam, hogy Amerikában járt Jamesszel, és csak annyit mondtam, hogy talán jó, ha maradsz Jamesnél, ha megvan a kémia, mert nem akarom megnehezíteni a döntésedet azzal, hogy ide-oda járkálsz. "Nem válaszolt nekem, de minden jót kívánok neki."

Antony Joshua interjú közben

"Derrick James egy nagyszerű edző, nagyszerű dolgokat csinál Errol Spence-szel, többet ér el, mint amit az emberek valaha is gondoltak, szóval szerintem James nagyszerű edző lesz, ezért mondtam neki, hogy ha jó a kémia, akkor maradjon mellette. "Szerintem James a megfelelő ember a feladatra, és segíthet Joshuának az önbizalma fejlesztésében és bunyójában is. "Ahogy Spence a nyomáskezeléssel küzd, úgy gondolom, hogy nagyszerű tanítómester lesz Joshua számára, mert meg kell tanulnia, hogyan fokozza a nyomást, ő akkor a legveszélyesebb, amikor nyomást alatt tudja tartani az ellenfelet. Ha az elején tudtam volna, hogy Jamesben gondolkodik, rögtön mondtam volna neki, hogy James jó választás lesz." "Nincs csalódás a részemről, azt akarom, hogy AJ legyen boldog, nem én. Ha talált valakit, akivel jól érzi magát, örülök neki. "Ami pedig azt illeti, hogy AJ az Államokban edz és az Egyesült Királyságban bokszol, ez megoldható, ha okosan csinálod."

Partnereink

Partnereink