Külföldi

A hetedik menetben nyert Kelly

A hetedik menetben nyert Kelly

Az eddig veretlen váltósúlyú öklöző, Josh Kelly újabb győzelmet zsebeld be, miután a hetedik menetben megállította a britt nemzetközi bajnokot, Kris George-ot.

Az első négy menetben Kelly folyamatosan irányította a meccs történéseit, úgy tűnt, hogy George már az első menetben megsérült. George még így is sokszor erősebbnek tűnt, mivel Kelly egyetlen problémája a kiemelkedő erő hiánya volt. A hatodik menetben George újabb sérülést szenvedett, és nem tudta használni az egyik kezét, végül bedobták a törülközőt. Összességében Kelly előtt nagy karrier állhat, de még nem áll készen a komolyabb ellenfelekre.

A gálán kötelek közé lépett még a WBO nemzetközi nagypehelysúlyú bajnok, Gavin McDonnell, aki pontozással nyert a korábbi IBF bajnok, Stuart Hall ellen. A britt könnyűsúlyú bajnok, Lewis Ritson pedig az első menetben ütötte ki Paul Hyland Jr.-t.

Szintén kötelek közé lépett Ricky Burns, ez volt az első mérkőzése mióta veszített Anthony Crolla ellen. Igaz, nyert Ivan Njegac ellen, ugyanakkor ellenfele gyenge volt, és meg lehet, hogy egy komolyabb ellenfél véget vetne a karrierjének.

 

/T.D.