Amatőr

Bacskai Imre kemény meccsekre számít

Bacskai Imre kemény meccsekre számít
Pénteken a Jégszínházban lép szorítóba a Vasas-Süllős-KSC-Btel, amely a koszovói csapatot fogadja a BoxingOne amatőr ökölvívó csapatbajnokság következő fordulójában.
Hétvégén folytatódnak a B1 Championship küzdelmei rögtön két csapatmérkőzéssel. Először pénteken a koszovói csapat a Vasas-Süllős-KSC öklözőivel harcol, majd szombaton indulnak tovább, hogy vasárnap a Debrecen csapatával mérkőzzenek meg. A párosítások még bizonytalanok, ez főleg a balkáni csapatnak köszönhető, mivel közűlük sokan élnek Európa szerte. A legtöbben pedig a Bundesligából csatlakoznak a Magyarországon fellépő csapathoz. De ha a május 1-i csapatot vesszük alapul, akkor megállapíthatjuk, hogy a fiatal és tehetséges öklözők igen jó benyomást keltettek a K.O. Galánta ellen. 

Bacskai Imre, a Vasas-Süllős vezetőedzője ezért még csapatot sem tudott hirdetni eddig. „Még át kell beszélnünk mindent Konkoly Istvánnal, de Ráth (57 kg), Szellő (81 kg) és Darmos (91 kg) ringbe lépése biztosnak tűnik, míg a többi súlycsoportban vannak variációs lehetőségek” – fogalmazott az EB ezüstérmes tréner, aki sejteni engedte, hogy 69 kg-ban Bacskai Balázs szerepeltetéséről sem mond le.

Bacskai Imre látja el fiát, Balázst hasznos információkkal

Bacskai Imre látja el fiát, Balázst hasznos információkkal

„A csapat túlnyomó része Tatán készül az Európa-bajnokságra, napi három edzéssel” – tette hozzá a tréner. „Nehéz összeegyeztetni a válogatott munkáját a klubkötelezettséggel, de Kovács László szövetségi kapitánytól minden segítséget megkapunk, hogy a BoxingONE ligában is jól szerepeljünk.”

A Vasas-Süllős-KSC-Btel csapatának fontos lenne a győzelem a koszovói csapat ellen, ha tovább akarnak jutni a csoportból. Az első mérkőzésükön ugyanis szoros csatában vereséget szenvedtek Debrecenben. „Nagyon szoros volt, de a döntő mérkőzésen Móna Imre hajszállal jobb volt, ő küzdött hazai pályán, és az ő ütései voltak a hangsúlyosabbak. Elfogadtuk a bírók döntését, azonban pénteken nem engedjük ki a kezünkből a győzelmet. Kemény meccsre számítok, annak ellenére, hogy nagyon keveset tudunk az ellenfélről.”


(BoxingOne)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink