Amatőr

Bacskai nem játszik Koszovóban - BoxingOne

Bacskai nem játszik Koszovóban - BoxingOne
A mai napon idul útnak a Debreceni VSC és a Vasas-KSC vegyescsapat a BoxingOne amatőr ökölvívó-ligában, hogy Koszovóban a helyi erőkkel csapjanak össze a pontokért a B-csoportban.
A Kosovo csapata tehát ezen a hétvégén, szombaton és vasárnap két magyar csapattal küzd meg, a DVSC ráadásul címvédőként lép a szorítóba, ezért mindenképpen győzni kell, ahogyan idáig. A két csapat együtt, közösen idul útra a mai napon, még az utazás előtt sikerült beszélni Konkoly Istvánnal, a KSC-Btel vezetőedzőjével, aki a BoxingOne-nak elmondta, mik az esélyek idegenben.

Bacskai ezúttal hiányozni fog

Bacskai hiányzása ellenére is győzelemért mennek

„A koszovóiak vendégeskedtek már nálunk, így tudjuk, hogy mire számíthatunk” – mondta a mester. „Még a látszatát is szeretném elkerülni annak, hogy leszólom őket, de igazság szerint inkább fanatikusok, mint ügyes bokszolók. Mindig mindent megtesznek a ringben, de mi sokkal jobbak vagyunk. Az ismert vízumgondjaik miatt bizonyára új nevekkel is találkozunk majd a csapatukban, de biztos vagyok benne, hogy a tavaszi mérkőzéshez képest nem lesznek jelentősen erősebbnek.”

Sajnos az Európa-bajnok Bacskai Balázs nem fog szerepelni az összecsapáson, de még mindig van miből meríteni, van pár húzóember a csapatban.

„57 kg-ban Lakatos Róbert, 60 kg-ban Ráth Miklós, 64 kg-ban Varjú György, 69 kg-ban a Vasas egyik fiatal tehetsége kap lehetőséget, 75 kg-ban Vass Tamás, 81 kg-ban Szellő Imre, míg nehézsúlyban Darmos József utazik” – jelentette ki Konkoly István. „Szerencsére Szellő Imrének egyelőre nem kellett Bostonba utaznia, ahová félprofi szerződés köti, így ez alkalommal még velünk tud tartani. Bendzsi hiányzása ellenére természetesen győzni megyünk, mint mindig, mindenki ellen.”


(boxingone.com)

Partnereink

Partnereink