Amatőr

BoxingONE: a Kecskemét kiütéses győzelme

BoxingONE: a Kecskemét kiütéses győzelme

A legerősebb csapatával felálló KSC Boxing szombaton lemosta a „B" csapattal felálló cseh Prostejovot a május 23-i BoxingONE fordulóban. A KSC Boxing megtett mindent annak érdekében, hogy kiszolgálja közönségét és a hagyományokhoz ragaszkodva összetrombitálta a város apraját-nagyját.

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke Csötönyi Sándor, Kovács László szövetségi kapitány és legfrissebb profi világbajnokunk, ifj. Balzsay Károly személyében pedig a hazai boksztársadalom legismertebb szereplői is jelen voltak, már csak a minőségi ökölvívás hiányzott egy ütős B1 liga mérkőzéshez.

Sajnos ez utóbbi - illetve ennek hiánya - elképzelhető, hogy csalódást okozott a jelenlévőknek, mivel a válogatottakkal felálló kecskeméti csapat a Prostejov második csapatával nézett szembe, amelynek eredményét már tudjuk.

57kg Ráth Miklós vs. Balaz Mario 2:0
60kg Mihály János vs. Marglok Lukas 4:0
64kg Pekanov Tamás vs. Lukasek Marek 6:0
69kg Bacskai Balazs vs. Spousta Vladimir 8:0
75kg Baranyai Richárd vs. Spousta Zbynek 10:0
81kg Szellő Imre vs. Hanel Vaclav 12:0
91kg Som Imre vs. - 14:0 (mérkőzés nélkül)

Elmondhatjuk, hogy a BoxingONE tavaszi szezonjának eddigi legnagyobb arányú győzelmét láthattuk, ahol a KSC öklözői egy nagyon fiatal - ugyan tehetséges - de még tapasztalatlan csapattal játszott macska-egér harcot. A cseh csapatból egyelőre még nem ismert miért hiányoztak a megszokott alapemberek, akik a DVSC-t is kétvállra fektető lengyel Rybnik ellen is győzedelmeskedni tudtak. Gondolunk többek között a cseh válogatott Novotny-re, vagy említhetnénk Martin Kubicsek, Jan Slachta nevét is.

Egyszóval szakmailag feledhetőre sikerült a találkozó, remélhetőleg a lengyel Rybnik ennél sokkal felkészültebben érkezik majd a június 6-i találkozóra Kecskemétre.

(BOXINGOne)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink