Amatőr

BoxingONE: közel 1 millió forint gyűlt össze

BoxingONE: közel 1 millió forint gyűlt össze
A Győri Gladiátorok által szervezett jótékony célú Gladiátor Prémium Gála az előrejelzések szerint 2008-ban megduplázta a tavalyi félmillió forintos Autistáknak juttatott adományt.
A péntek este 18:45-től a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban rendezett amatőr és profi mérkőzéseket is felvonultató jótékony célú Gála második alkalommal került megrendezésre és a szervezők szándékai szerint minden évben hagyományőrző jelleggel kerül majd megrendezésre. A rendezvény végső pénzügyi mérlege még nem született meg, de előreláthatólag közel 1 Millió Forint gyűlt össze a lurkóknak.
Borkai Zsolt polgármester.JPG

A tavalyi évben a rendezvény bevételével (500.000 Forint) a Mindszentpusztai Autista Otthon működését támogatták a szervezők, az idei évben pedig a Győri Petz Aladár Kórház Gyermekosztályának, a Lurkó Alapítványnak gyűjtöttek. A rendezvény bevételéből befolyó összegből a kiöregedett és korszerűtlen hallásvizsgáló készüléket tervezi lecserélni a megyei kórház.
BoxingONE - dvsc-győr.JPG

Az est főprogramjában a Győri Gladiátor vs. DVSC Boxing csapatbajnoki összecsapás kapott helyet és a hazaiak legnagyobb bánatára 4:10 arányban maradtak alul a Debrecennel szemben, részletes beszámoló a monokli.com helyszíni tudósításának köszönhetően a www.boxingone.com oldalon található.

A szórakoztató programokkal tűzdelt eseményen Salsa táncosok, Body Building bemutató, hastánc bemutató és az est fénypontjaként profi mérkőzések is a vendégek igényeit szolgálták. A tavalyi gálával ellentétben a szervezők most a lelátókra is beengedték az érdeklődőket, amit nagyon jól tettek, hiszen a síppal-dobbal-dudával felszerelkezett szurkolók fergeteges hangulatot varázsoltak a csarnokban, felbátorítva az asztaloknál a vacsorájukat fogyasztó vendégeket is.
BoxingONE - Tomas Kovac.JPG

A profi programban kapott helyet Tomas „A Kölyök” Kovac, aki Kántor Tamás felett aratott győzelmével szerezte meg negyedik profi győzelmét, Nagy András, aki TKO győzelemmel mutatkozott be a hazai közönségnek Balog Gábor ellen, a főmérkőzésen pedig Nagy István kezét emelték a magasba Jónás Zsolt ellenében a hatodik menet végén.

A B1 csapatbajnoki összecsapást és profi mérkőzéseket a SportKlub televízió november 28-án, pénteken 23 órától felvételről közvetíti. További részletek a BoxingONE bajnokságról és a jótékony célú gáláról a www.boxingone.com oldalon található.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink