Amatőr

Galántai győzelem a BoxingOne B-csoportjában

Galántai győzelem a BoxingOne B-csoportjában
A Boxing One idei kiírásának B-csoportjában a hazai pályán szereplő Kosovó az újonc K.O. Galanta ellen maradt alul.
Igen kemény összecsapásban maradt alul hazai pályán a Kosovó a K.O. Galanta ellen. A vendégek a Boxing One B-jelű csoportjában igen kemény csapattal vágtak neki az idei szezonnak. A Kosovóban viszont két hiányzó is volt Varga Tibor és Mirkó Dominik személyében. Előbbi sérült, utóbbi eltiltás miatt nem léphetett szorítóba.


57 kg: Shalkin Muja - Ferdinand Lubo¹
A pehelysúlyúak között a szlovák Lubo¹ igen keményen harcolt és úgy tűnt a mérkőzés hamar véget ér, ám Muja jól bírta a gyűrődést. Ferdinand Lubo¹ nyert. (0-2)60 kg: Lividon Zeqiri - Tomá¹ Vaòo
A nap egyik legjobb meccset volt, Zegiri jó volt az első menetben, Vano pedig a másodikban kezdett fokozatosan feljönni, a harmadik körben a galántai felül múlta ellenfelét. (0:4)

64 kg: Burim Hasani - Pipó Renátó
Renátó egy ütemmel le volt maradt, mert bár hősiesen küzdött, nem tudott mit kezdeni ellenfelével. Ennek ellenére jó mérkőzés volt, koszovói győzelemmel. (2:4)

69 kg: Milot Shabani - Michal Babiak
Az első menetben vezetett a koszovói, mondhatni simán, de a második körben Babiak eltalálta egy balcsapottal, ami elbizonytalanította a hazaiak versenyzőjét. Babiak űzte-hajtotta ellenfelét, aki összeroppant a nyomás alatt, és Shabani egyébként előnyből kényszerült feladni a meccset a második menet után. (2:6)

75 kg: Alban Dermeta - Lakatos René
Nagyon küzdelmes mérkőzés volt, de nagyon látszott, hogy Lakatosnak nem ez az igazi súlycsoportja, s ez el is döntötte a csatát. Igazi adok-kapok meccs volt. (4:6)

81 kg: Bujar Sejdu - Martinek Ferenc
A korábban a győri Gladiator egyik oszlopos tagja, Martinek Ferenc Sejdu ellen harcolt. Mindkettejük kezében ott volt a mindent eldöntő ütés, ám végül bennük is maradt, így a pontozóbíróknak kellett eldönteni a találkozót. Martinek a harmadik menetben meg is fogta ellenfelét, de nem sikerült kihasználni a lehetőséget, és pontozásos vereséggel hagyta el a koszovói ringet. (6:6)

91 kg: Erdit Tafhasaj - Sandro Dirnfild
A mindent eldöntő mérkőzésen nem volt szükség a pontozókra, mert már az első menetben véget ért a találkozó. A mérkőzés a galántai bokszoló győzelmével ért véget. (6:8)


(BoxingOne)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink