Amatőr

Három magyar arany a Bocskain

Három magyar arany a Bocskain
Három magyar vívott ki jogot a mai napi döntőkben való bizonyításra. Kitűnőre vizsgáztunk, merthogy mindhárom mérkőzést megnyertük, így a Kalucza, Szellő, Bernát trió zárta a legjobb helyezéssel a versenyt.Az első döntőn Kalucza Norbertnek volt lehetősége a francia Oubaali Nordine ellenében. A mérkőzést jobban kezdte a hazai bokszoló, de az utolsó két menetben már voltak motívumai a francia srácnak is, aminek köszönhetően elhitte, hogy egyértelműen ő nyerte a találkozót. Ezt egészen az eredményhirdetésig tette, merthogy sem a meccset követőre nem akart odamenni, sem pedig a dobogóra nem volt képes felállni, csak Dr. Csötönyi Sándor külön kérése hatotta meg valamelyest a franciát. (Végeredmény:17-14)

Az orosz Beterbiev Artur várta Szellő Imrét, ami egy hatalmas csatát hozott. Az első menetben jobban dolgozott a Kecskemétiek versenyzője. A másodikban azonban az orosz bokszoló éles rohamai sokszor kettős fedezékben tartották Szellőt, aminek köszönhetően a harmadik menetben tartott hajrá is csak a 12-12-es döntetlenre volt elég. Segédpontokkal győzött Szellő!

A szupernehézsúlyú döntőben az a Bernáth István lépett a szorítóba, aki Szántó Öcsi Bácsitól veszi a leckéket. Gadzihev Shamil azonban szintén jó helyen tréningezhet, merthogy egy nagyon izgalmas meccset vívott hazánk fiával, aki meglépett a meccs elején, de mégis 5-5-re zárta a találkozót. A segédpontokat figyelembe véve is egál lett a derbi így a zsűri egy üres lapon kérte egyesével a pontozókat, hogy írják rá az általuk vél nyertes nevét, amiben 4-1-re Bernát nyert!

Fight.hu

Partnereink

Partnereink