Amatőr

Létfontosságú küzdelem a Debrecennek

Létfontosságú küzdelem a Debrecennek
A BoxingONE Liga „B”-csoportjának végső sorrendjére is befolyással bíró ütközet előtt áll a Debrecen Thunders csapata, amely hajdúsági megyeszékhely Plázájában felállításra kerülő ringben október 15-én, szombaton, 18 órától a versenysorozat egyik legerősebb gárdáját, a Temesvári Oroszlánokat (Timisoara Lions) fogadja.
Van elszámolni valója a hadúságiaknak a román egylettel, hiszen a B1 „B”-csoportjának temesvári összecsapásán 9:7 arányban a házigazdák győztek. Akkor sem játszottak alárendelt szerepet, sőt, hatalmas csatára késztették a válogatottak sorát felvonultató, a román szövetségi kapitány által irányított Oroszlánokat. Szó se róla, a Temesvár bombaerős, ám mint azt Deél István vezetőedző elmondta, a győzelem szándékával lépnek ringbe.

- A szombati csapat összeállításáról nem ejtenék szót, túl jó a Temesvár ahhoz, hogy megadjuk nekik ezt az előnyt – kezdte Deél István vezetőedző. – Az azerbajdzsáni világbajnokságon ők adták a román válogatott gerincét, a 75 kilogrammos Juratoni pedig bronzérmet szerzett. Igyekszünk a legerősebb csapatot kiállítani ellenük, lesznek sajátnevelésű és légiós bunyósaink is. Vissza akarunk vágni a kinti 9:7-es vereségért, a csoportelsőség szempontjából fontos lenne, hogy győzzünk. Nem biztos, hogy mi vagyunk az összecsapás esélyesei, de egyet ígérhetek, minden versenyzőm a kezdő gongszótól az utolsó másodpercig küzdeni fog a győzelemért. Bízunk benne, hogy lelkes közönségünk megadja a sikerhez szükséges plusztámogatást. Várjuk drukkereinket, óriási bunyókra van kilátás!

A csapatbajnoki mérkőzést BoxingONE Championship hivatalos weboldala, a www.boxingone.com élőben fogja közvetíteni. Ugyanitt friss hírek, versenynaptár és fotógaléria is várja az olimpiai szabályrendszerű ökölvívás szerelmeseit.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink