Amatőr

Szombaton Galánta vs Temesvár a B1 ligában

Szombaton Galánta vs Temesvár a B1 ligában
Szombaton Szlovákiában folytatódik a BoxingONE Championship – közép-európai amatőr ökölvívó csapatbajnokság, ahol a helyi Galánta Kids a becsületért küzd, a román Timisoara Lions pedig a csoportelsőségért száll ringbe.
A mérkőzésen csak a temesváriaknak van vesztenivalójuk, merthogy a tavalyi bajnok Galánta már nem juthat tovább. A felvidékiek idei szereplése egyértelmű kudarc, ezen nincs mit szépíteni. Mérlegük beszédes: 4 mérkőzés, 4 vereség. Nem mintha rossz lenne a csapatuk, hiszen idén is remek ökölvívók alkotják a gárdát, ám egy kicsivel több szerencse el kellett volna az eredményes szerepléshez.

A temesváriak ugyan újoncok, de bombaerős, válogatott klasszisokkal megerősített csapattal vágtak neki a B1 2011-es szezonjának.

Az „Oroszlánok” megnyerték az első három mérkőzésüket, de az elmúlt hétvégén Debrecenben kikaptak, így – igaz pontazonosság mellett – a második helyre szorultak a csoportjukban. Tegyük hozzá, hogy a hajdúságiak ellen hiányoztak a Juratoni testvérek, akik közül a 75 kg-os Bogdan bronzérmet szerzett a két hete bejeződött bakui ökölvívó világbajnokságon. A hírek szerint a román ökölvívás jelenlegi legnagyobb sztárja a Galánta ellen már ismét bevetésre kerül.

A „B”-jelű csoport állása
1. Debrecen Thunders (magyar) 17 pont / 4 meccs
2. Timisoara Lions (román) 17 pont / 4 meccs
3. Arad Motorul (román) 14 pont / 4 meccs
4. Galánta Kids (szlovák) 8 pont / 4 meccs

B1 liga hivatalos weblapja a www.boxingone.com címen érhető el. Itt exkluzív videók, hírek, versenynaptár és fotógaléria várja az olimpiai szabályrendszerű ökölvívás barátait.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink