Beharangozók

Újra Pankráció az Eurosporton

Újra Pankráció az Eurosporton
Ismét jönnek a kamu pofonok igazi show köntösbe burkolva! A TNA pankrátor szervezet után bemutatkozik az európai sportcsatornán sokak gyerekkori kedvence a WWF jogutódja a WWE szervezet is, ahol a legnagyobb sztárok lépnek majd a szorítóba.

 

Talán sokan emlékeznek még Hulk Hogan-re vagy The Undertaker úrra akárcsak Macho Man-re. Két hét múlva hétfőn újra láthatjuk sokunk kedvencét a ringben. Tavaly már láthattuk a TNA pankrátor szervezet gáláit az európai sportcsatornán, azonban 2009 februárjától eggyel nagyobb sebességi fokozatba kapcsolnak a televízió vezetői és a WWE szervezet gáláit közvetítik majd minden hétfőn 22:30-tól.
Rourke a Pankrátor című filmre készülve

Ami a jó hír, hogy ebben az új adás sorozatban már az első epizódban olyan régen megismert sztárokat láthatunk majd a ringben, mint a cikkünk elején felsorolt nevek. Azaz sokan harmincon túl is újra élhetik gyermekkorukat, mikor a Sky csatorna előtt ülve epekedve ültek sokan várva a WWF új adását! Ahol Honky Tank Man, Mr. Million Dollar Man, Ultimate Warrior és a világ egyik legnagyobb sztárja Hulk Hogan küzdött, aki még a Rocky III.-ban is vállalt egy nem túl népszerű szerepet.
The Undertacker

Most új adások következnek a régi jól bevált szereplőkkel, megtarkítva egy sor, Amerikában már igen nagyra tisztelt pankrátorral. Talán a show európai műsorra tűzésében sokat segített a profibox berkeiben is felbukkant Mickey Rourke, aki a Pankrátor című filmszerepéért Oscar díj jelölést kapott. A WWE szervezetről többet a hivatalos weblapon lehet megtudni, amit a wwe.com címen található meg.


(Peru)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink