Beharangozók

A Debrecen Thunders a csoportgyőzelemért száll ringbe

A Debrecen Thunders a csoportgyőzelemért száll ringbe
A B1 B-csoportjában szereplő Debrecen Thunders-re kemény mérkőzés vár szombaton: Deél István és Rácsai András tanítványai az előző fordulóban a Temesvári Oroszlánokat legyőző Galántával csapnak össze Kassán.
A hajdúságiak vezetik a B1 B-csoportját, s ha a hátralévő két idegenbeli találkozón, Kassán és Aradon is sikerrel teljesítenek, akkor a kvartett élén fejezik be a küzdelmeket. A győzelmek megszerzése azonban nem lesz könnyű feladat, először a csapatot Kassán fogadó galántaiakat kell megrendszabályozni. A felvidéki „Kölykök” nagy meglepetésre az előző „kanyarban” legyőzték a Temesvárt, bár az igazsághoz hozzátartozik, a román egylet nem a legerősebb összeállításban lépett szorítóba.

A „Villámok” azonban nem adnak ilyen előnyt Kovács „Tomi Kid” Tamás gárdájának, Szabó Sándor ügyvezető elmondta, a legjobbjaikkal utaznak Kassára.

- Győzni megyünk, ez nem is lehet kérdés – jelentette ki a főnök, Szabó Sándor. – Ha mindkét meccsünket kis különbséggel elvesztenénk, akkor is továbbjutnánk, de ha sikerülne nyerni a Galánta ellen, akkor az Arad ellen már egy döntetlen, vagy egy minimális vereség is biztos első helyet jelentene. Kezdhetnénk taktikázni, de eszünkben sincs, a szakmaiság mellett a sportszerűséget is nagyon komolyan vesszük, nem hiába nyertük már meg kétszer is a B1-küzdelmeit. A srácok már bizonyították, képesek megoldani a nehéz feladatokat is, a Temesvár elleni debreceni mérkőzésen a padlóról álltunk fel, s győztünk 9:6-ra. Kemény csatára, győzelemre számítok Kassán is!

A B1 liga hivatalos weboldala a www.boxingone.com címen érhető el. Itt a friss hírek mellett fotógaléria, versenynaptár és exkluzív videók várják az amatőr ökölvívás szerelmeseit. A bajnokság mérkőzéseiről - minden pénteken - a DigiSport csatorna sugároz összefoglalókat, közel egy órás terjedelemben.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink