Hazai

A DigiSport csatornára költözik a Boxingone

A DigiSport csatornára költözik a Boxingone
A B1 bajnokság hivatalos tájékoztatása szerint az amatőr ökölvívó liga 2011-től a DigiSport csatornán lesz látható, három országban.
A BoxingONE Championship hosszú távú megállapodást kötött a DigiSport csatornával, melynek értelmében a közép-európai amatőr ökölvívó csapatbajnokság összes fordulója három országban is képernyőre kerül.

A B1 és a DigiSport megállapodása értelmében a két hete elrajtolt 2011-es szezon mérkőzései Magyarországon, Szlovákiában és Romániában is láthatóak lesznek, fordulónként 1-1 órás összefoglaló formájában, továbbá az elődöntők és a döntő élőben kerül sugárzásra.

A BoxingONE nyitófordulójának összefoglalóját pénteken, 22:15-től láthatják a magyar boxrajongók. A Timisoara Lions – Galanta Kids mérkőzés április 15-én, Temesváron került megrendezésre, egy kifejezetten látványos esemény keretén belül.

A bajnokság ezentúl Lengyelországban is képernyőre kerül, méghozzá a Canal+ csatornán, melyen a lengyel „Ry-Ki Grizzly” hazai és idegenbeli mérkőzéseit lehet majd figyelemmel követni.

A BoxingONE Championship legfrissebb hírei, a versenynaptár és az aktuális tabella a www.boxingone.com oldalon tekinthető meg.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink