Hazai

B1 Championship: a DVSC továbbra is a fiatalokban bízik

B1 Championship: a DVSC továbbra is a fiatalokban bízik
Szombaton a BoxingONE közép-európai ökölvívó csapatbajnoki liga „B” csoportjában is beindulnak a küzdelmek, méghozzá egy igen komoly rangadóval: a két kiírással ezelőtti bajnok DVSC a címvédő Kecskemét otthonába látogat!
Nem lesz egyszerű dolga a debreceni különítménynek, ugyanis Szabó Sándor klubelnök tartja magát a korábban lefektetett irányelvekhez, sajátnevelésű öklözőknek szavaz bizalmat, míg a kecskemétiek tavaly is olyan válogatott kiválóságokkal erősítettek a BoxingONE ligára, mint Bacskai Balázs vagy Darmos József. Sajnos egy rossz hírrel kell kezdenünk beszámolónkat: Deél István, a DVSC vezetőedzője kórházi kezelés miatt nem tarthat a csapattal, így Rácsai András és Zöld Ferenc látja majd el tanácsokkal a hajdúsági bunyósokat Kecskeméten. A mesternek ezúton is gyógyulást és mielőbbi felépülést kívánunk, bokszolói érte is küzdenek majd a szombati derbin!

Szabó Sándor klubelnök úgy véli, a BoxingONE Liga találkozóknak a minél eredményesebb szereplés mellett azt a célt kell szolgálniuk, hogy a hajdúsági sportolók minél több éles meccset vívjanak, melyek tapasztalatait az országos bajnokságon és a nemzetközi versenyeken felhasználhassák.

- Igazolhattunk volna mi is légiósokat, válogatott versenyzőket, de inkább fiatal tehetségeinknek szavazok bizalmat. Hosszú évek eredményes munkájának köszönhetően stabil csapata van Debrecennek, ezek a srácok megérdemlik, hogy a szakmai stáb kiálljon értük, s mindenben támogassa őket. Szép jövő előtt állnak, többüknek szoknia kell még a felnőttek mezőnyét, de fejlődni csak kemény mérkőzéseken lehet. Mindent megteszünk, hogy továbbjussunk a BoxingONE Liga „B” csoportjából, s a srácok még több lehetőséghez jussnak. Nagyon kemény derbi vár ránk Kecskeméten! – nyilatkozta Szabó Sándor.

A következő ökölvívók veszik fel a harcot Kecskeméten:
57kg: Kalucza Norbert
60kg: Török János
64kg: Szabó Ervin
69kg: Nagy Péter
75kg: Móna Imre
81kg: Széll Tamás
91kg: Deél Szabolcs

A BoxingONE liga legfrissebb hírei, a versenynaptár és az aktuális tabella a www.boxingone.com oldalon tekinthető meg.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink