Hazai

Bedák vs Bekish a láthatáron

Bedák vs Bekish a láthatáron
Március huszonharmadikán, , Szentesi Ferobox Event ökölvívó gálán összeméri az erejét egymással, a kőkemény fehérorosz Anton Bekish, és a hosszas kihagyás után visszatérő Bedák ZsoltÖsszeállt a szentesi gála főmérkőzéseinek a programja, a nagy visszatérő, Bedák Zsolt ellenfelének kilétére is fény derült. A 27 éves, fehérorosz Anton Bekishel vív hatmenetes meccset a magyar ökölvívó.
Bekish kétszer volt amatőr pehelysúlyú fehérorosz bajnok, az elmúlt 14 hónapban pedig kilenc profi mérkőzése volt.

Mérlege öt győzelem (4 K.O.) és négy vereség, de a kép csalóka, ugyanis a vereségeit nagyobb súlycsoportokban és idegenben szenvedte. Ez jól mutatja, hogy egy bevállalós sportolóról van szó.

„Ideális ellenfél lesz Zsolt számára” – kezdte  Rácz Félix. „Felmérheti, hogy hol tart két és fél év kihagyás után. Most a pontozásos győzelemnek ugyanakkora értéke van, mint a kiütésnek. A lényeg, hogy Zsolt rázza le magáról a „rozsdát” és érezze jól magát a ringben.”

Bedák mellett, Nagy Márkot egy nemzetközi  címmeccsen, Nagy Sándort a  cirkálósúlyú magyar bajnoki övért, a szlovákiai magyar Kovács Tamás ’Tomi Kidet’ pedig egy presztizs ki-ki csatában  láthatja a közönség. A gálát a Sport Televízió március 23-án 20.30-tól közvetíti élőben.

Forrás: http://felixpromotion.hu/hir

Fight.hu

Partnereink

Partnereink