Hazai

BoxingONE: Prostejov vs. Gladiátor

BoxingONE: Prostejov vs. Gladiátor
Szombaton a csehországi Prostejov ad otthont a BoxingONE liga következő fordulójának, amely alkalmából a Gladiátorok csapata látogat el a B1 ligában újonc morvaországi csapathoz.
Szombat délután 4 órakor rendezik a csapatbajnoki viadalt a helyi sportcsarnokban, amelyen csapatbajnoki szempontból mindenképpen rutinos felek csapnak össze. A Gladiátorok a BoxingONE, illetve korábban a Gladiátor Akadémia rendezvényeken edződtek, amíg a cseh csapat régóta stabil pillére a Csehországban nagy népszerűségnek örvendő Extra Ligának. A Team Prostejov csapatkapitánya, Radoslav Sisek csapata első alkalommal szerepel a BoxingONE ligában és egy tavaly évvégi találkozó alkalmával már találkoztak egymással a csapatok, de azóta a győri csapatot is jelentősen átszervezte Nagy Zoltán csapatkapitány, illetve a prostejov-i csapat is többnyire új tagokból áll. A Gladiátorok csapatát erősíti ettől a B1 szezontól a kőszegi Hódosi Zsolt és Nemes Erik, Vető Gábor Várpalotáról, valamint a kézsérüléséből felépült 81 kg-os Martinek Feri is. A hazai csapatban a magyar közönség számára talán ismeretlen neveket találunk, de biztosíthatunk mindenkit, hogy Jan Balog, Jan Novotny és Bosy Marek sem adja majd könnyen a bőrét, hiszen nemcsak a cseh válogatott alapemberei, de az Extra Ligában is rendszerint győztesen hagyják el a szorítót.

A hétvégi találkozó párosítása:
? 57kg Serban vagy Reiteman vs. Hodósi Zsolt
60kg Jan Balog vs. Vető Gábor
64kg Bosy Marek vs. Nemes Erik
69kg Duda Pavel vs. Zámbó Dániel
75kg Anton Kubicek vs. Kelemen Balázs
81kg Jan Novotny vs. Martinek Ferenc
? 91kg Musil vagy Bartek vs. Mezőfi Richárd

A csapatbajnoki találkozót a SportKlub televízió felvételről közvetíti október 17-én pénteken, 22:45 órai kezdettel. További részletek a www.boxingone.com oldalon!

Fight.hu

Partnereink

Partnereink