Hazai

BoxingONE: újoncok csatája jövő vasárnap

BoxingONE: újoncok csatája jövő vasárnap
November 9-én vasárnap 10 órától kerül megrendezésre a BoxingONE újoncok összecsapására Debrecenben a Benedek Elek Általános Iskola tornatermében, ahol Szabó Sándor csapata fogadja a cseh Prostejov BC válogatottjait.

Első alkalommal kerül sor BoxingONE mérkőzésre a civis városban azt követően, hogy az őszi szezontól a DVSC is csatlakozott az amatőr csapatbajnoki ligához. A vendég Prostejov BC szintén ettől a szezontól szerepel a bajnokságban és nemrégiben mutatkozott be egy szoros hazai győzelemmel, ahol a Gladiátorok ellen 8:6 arányos pontozással diadalmaskodott begyűjtve a győzelemmel járó 5 pontot. A vendégek már szombaton megérkeznek, hogy kipihenten léphessenek szorítóba a nagy ökölvívó hagyományokkal rendelkező városba és legutóbbi - a Gladiátorok ellen nyújtott - teljesítményüket ismerve biztosan feladják majd a leckét a hazai közönség előtt bizonyítani vágyó DVSC fiúknak. Felkészülésképpen a Prostejov vs. Gladiátor találkozó megtekinthető a www.boxingone.com oldalon.

Hét pontszerző mérkőzés megrendezésére kerül sor a BoxingONE liga keretében. A végleges párosítás még várat magára, hiszen a csapatok taktikai húzásként a legutolsó pillanatig is titokban tarthatják az indulókat, de a csehek részéről nagy valószínűséggel a 60 kg-os Balogh Jan, a cseh válogatott 81 kg-os Jan Novotny, a 69 kg-os Pavel Duda és a 75 kg-os Kubicsek is bokszol majd Debrecenben mint a Prostejov csapatának alapemberei, a hazai oldalon pedig valószínüleg számolhatunk Deél Szabolccsal, a Zöld testvérekkel, Móna Imrével és az klubelnök fiával Szabó Ervinnel. A DVSC csapatából hiányozhat a magyar válogatott első embere 51 kg-ban - Kalucza Norbert - akit a Liverpool-i EB szereplés tarthat távol, de ezt még nem erősítették meg a klubtól.

A csapatbajnoki találkozót a SportKlub televízió felvételről közvetíti november 14-én, pénteken 23:45 órai kezdettel. További részletek a találkozóról a www.boxingone.com oldalon!

Fight.hu

Partnereink

Partnereink