Hazai

Füzesy: "Mi az igazi Petrányira készülünk"

Füzesy:
Mint arról már korábban beszámoltunk, szombaton bokszmérkőzéseket rendezett Újpalotán a Blue Alligator Box-Promotion, ahol a nehézsúlyú Magyar-bajnoki cím egyik várományosa, Petrányi Zoltán is ringbe lépett.
A nézők közt ott volt Rubin Olivér /kép/ is, aki edzőjével, ifj. Füzesy Zoltánnal lényegében "dupla" ellenfélnézőben jártak. Ismeretes, hogy ősszel Rubin vs Petrányi összecsapást rendeznek a fent említett bajnoki címért, míg Rubin Farkas Gáborral (ő volt Petrányi ellenfele) Miskolcon csap össze május 10-én.

Füzesy Zoltán közvetlenül a meccs után: "Jól küzdött, de szerintem el akart altatni minket, azért bunyózott így. Zoli többet tud ennél, mi az igazi Petrányira készülünk, nem a mai mérkőzésen látottra."

Rubin Olivér: "Többet vártam tőle, meglátjuk mit tud majd ellenem. Ha így bokszol velem is, akkor simán kiütöm!"

Petrányi Zoltán a mérkőzés másnapján: "Sohasem feküdt nekem a magas ellenfél, és ez így volt most is, ráadásul nagyon keveset aludtam az éjszaka. A győzelmem nem volt vitás, úgy érzem, de nem volt szép meccs, ezt tudom. Elfáradtam a végére. Voltak pillanatok, amikor befejezhettem volna a mérkőzést, de egyszer sem bírtam kihasználni a szituációt. Összességében az a véleményem, hogy nem nyújtottam túl jó teljesítményt, de el sem tudom képzelni magamról, hogy ilyen stílusú és magasságú versenyző ellen, jól bokszoljak. Ezáltal nem vagyok elégedetlen magammal. Van még két hónap a címmeccsig, úgy érzem nem vagyok lemaradva semmivel."

Fight.hu

Partnereink

Partnereink