Amatőr

Galántán lesz a Boxingone döntője

Galántán lesz a Boxingone döntője
Hivatalosan is bejelentették, hogy március 19-én, Galántán lesz a Boxingone nagydöntője. A helyiek ellenfele a Debreceni VSC ökölvívó csapata lesz.
A BoxingONE Championship versenybizottsága úgy határozott, hogy a liga idei nagydöntőjét március 19-én a K.O Galánta rendezheti meg. Az újonc mátyusföldi csapat ellenfele a kétszeres bajnok DVSC lesz.

A fiatal, elsősorban saját nevelésű öklözőkre építő kétszeres bajnok DVSC már azzal is hatalmas bravúrt ért el, hogy a BoxingONE elődöntőjében 7:7 arányú döntetlen után továbbjutott a román Silva Lazar BC aradi oroszlánbarlangjában. A másik ágon a győrieket Székesfehérváron legyőző galántaiak kerültek a fináléba, akik alaposan megerősítették a csapatukat az elődöntőre.

A két gárda jól ismeri egymást, hiszen a csoportmérkőzések során kétszer is megküzdöttek egymással, és mindkét csatát a hajdúsági alakulat nyerte. Az aranycsata azonban minden bizonnyal más lesz, a Kovács „Tomi Kid” Tamás által vezetett gárda mindent meg fog tenni, hogy hazai pályán ligagyőzelmet ünnepelhessen, de ehhez bizonyára a DVSC-nek is lesz 1-2 szava.

A döntőt a Galántai Sportcsarnokban rendezik március 19-én, 18 órai kezdettel. A csapatok – liga szabályzatának értelmében - egyeztettek a küzdelmekről is: 75 kg-ban ez alkalommal nem lesz párharc, helyette pehelysúlyban két meccset is rendeznek, egyiket ifi korcsoportban. A felvezető programban K-1 mérkőzések is helyet kapnak.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink