Hazai

Gálfi keményen készül

Gálfi keményen készül
Ma délután honlapunk látogatást tett a világbajnoki címmérkőzésre készülő Gálfi "Gatto" András edzésén.
Már csak másfél hét, és a Felix-Promotion "zászlóshajója", Gálfi András ringbe lép élete eddigi legfontosabb összecsapásán. Az előjelek nem jók, hisz Gatto-t már hosszú ideje kínozza makacs kézsérülése, ezen kívül alig 3 héttel a meccs előtt megtudni, hogy Argentínában bokszolhat a bajnoki címért a helyi kedvenc Hector Javier Velazco (28-2-1; 13KO) ellen, az több mint rossz ómen.

Persze nem kell a mi fiunkat sem félteni, mert amint körvonalazódni látszott az összecsapás lehetősége, Gatto napi két edzéssel vetette bele magát a munka "sűrűjébe".

Ezt bizonyítja az is, hogy a mai délután már 12 kemény menetet kesztyűzött váltott partnerek ellen. Gatto frissen mozgott, óriási akarattal végezte edzője, Gazdag Ferenc által előírt munkát. Érdekesség, hogy egy külön gyakorlattal készült a testütések elviselésére.

Ez a gyakorlat a következő volt: cirkálósúlyú (86-87kg) edzőpartnere a testét sorozta felütésekkel úgy, hogy Gatto nem védte le a bombákat. Állítása szerint ez segít abban, hogy a meccsen ne okozzon majd nagy gondot Velazco testre indított támadásai, még ha találnak, akkor se.

Az edzésről készült képeket, és az azután készült interjút honlapunk holnap teszi közzé. A képeket a már meglévő "Gálfi András edzésben" című galériába töltjük fel.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink