Hazai

Ismertté vált Rimo és Suri ellenfele

Ismertté vált Rimo és Suri ellenfele
Pénteken 18:00 órai kezdettel amatőr és profi bokszolók részvételével boxgálát rendez az Imperial Box Klub. A programban fellépnek a klub legjobb amatőr versenyzői, és a két feltörekvő fiatal hazai tehetség Rimovszky Szabolcs (8-0-0; 7KO) és Surman Zoltán (6-0-0; 5KO) is.
Mindkét profi versenyző számára igen fontos ez a mérkőzés, mivel tavaly léptek szorítóba utoljára hivatalos mérkőzésen.

Rimo az év elején több mint két hetet edzőtáborozott németországban hogy segítse a nagyközépsúlyú Európa-bajnok Danilo Haußler felkészülését a címvédő mérkőzésére. Az edzőtábor mindkét fél számára gyümölcsöző volt, - Haußler ugyanis megvédte a címét - míg Rimo teljesítményével a vendéglátók nagyon elégedettek voltak, és nagyon sokat fejlődött a kint eltöltött idő alatt.

Surman Zoltán is rengeteget készült és sokáig úgy tűnt, hogy angliában is bemutatkozhat azon a gálán, ahol Kótai Mihály is részt vett, de sajnos sorozatos visszalépések és ellenfélcserék miatt kimaradt a programból. Később az angolok igéretet tettek arra, hogy amint lehetőség nyílik, ismét számítanak rá.

Rimovszky Szabolcs ellenfele a csíkszeredai Balázs József (2-2-0; 2KO) lesz, míg Surman Zoltán egy profi debütáns versenyzővel Mészáros András ellen küzd meg.

A Sportcentrum tulajdonosa Schwarz László tájékoztatása szerint a mérkőzésekre a belépőjegyek ára egységesen 500,-Ft lesz, ahová minden bokszbarátot szeretettel vár a rendezőség.

A pontos cím: Imperial Sport- és szabaidő központ, Budapest, X.ker. Maglódi út 25.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink