Hazai

Jótékony célú BoxingONE Premium gála december 4-én

Jótékony célú BoxingONE Premium gála december 4-én
Ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk, idén is megrendezésre kerül a jótékonysági BoxingONE Prémium Gála, amelynek ezúttal a győri Magvassy Mihály Sportcsarnok ad otthont december 4-én.
A rendezvény vendégei egy háromfogásos vacsorával egybekötött showműsor keretében múlatják az időt, és ezúttal is a gála bevétele egy jótékony cél érdekében gyűlik. Idén két arra alkalmasnak tartott szervezet is részesül a bevételből. Az egyik közhasznú szervezetet a szervezők választják ki, ám azt már győri közönség döntheti el, hogy ki legyen a másik támogatott. A hagyományőrző rendezvény keretében a tavaly a győri korház gyermekosztálya kapott egymillió forint értékű támogatást, amelyből egy nélkülözhetetlen hallásvizsgáló készüléket vásároltak a kis betegeknek, egy évvel korábban a mindszentpusztai autista otthon kapott fél millió forintot az intézmény működtetésére. boxingone premium.jpg
A BoxingONE Championship – amatőr csapatbajnoki ligát a honi ökölvívás világát nyomon követőknek talán már nem kell bemutatni, hiszen az elmúlt évekre visszapillantva ez az egyetlen olyan sorozat, ahol magyar csapatok is szerepelnek, méghozzá igen sikeresen. Két kiírással ezt megelőzően a DVSC Ökölvívó Kft. csapata nyerte a sportág közép-európai seregszemléjét, míg a mostani szezonnak a nagy esélyesnek számító Kecskeméti BC vágott neki címvédőként.

A BoxingONE idei átszervezésének értelmében idén két csoportra osztották a csapatokat, így az alapszakasz utáni az elődöntőkkel folytatódik a bajnokság. December 4-én az „A” csoport második helyén végző KO Galdiátor a „B” kontingenst megnyerő Kecskemét BC fogadja a Prémium Gálán.

Győrben ismét óriási küzdelmekre számíthatnak az érdeklődők, hiszen a vendégegyüttesben – köszönhetően a vasasos erősítésnek - a magyar válogatott színe-java szorítóba lép. Olyan klasszisok csillogtatják majd tudásuk legjavát, mint a pekingi olimpián, valamint a chicagói világbajnokságon a legjobb magyar eredményt elérő Szellő Imre, vagy a junior-világbajnok Bacskai Balázs. Ám egészen biztosan nem lesz egyszerű dolga a hírős-város csapatának, ugyanis a győri székhelyű KO Gladiator korántsem érdemtelenül jutott be a BoxingONE elődöntőjébe. Nagy Zoltán csapata évről-évre egyre markánsabb teljesítmény nyújt, miután célirányosan igazolva több jónevű bokszolót foglalkoztatnak, valamint a keret fiataljai is kezdik azt a teljesítményt nyújtani, ami a BoxingONE egyik meghatározó csapatává tette a „gladiátorokat”. B1 Premium Event 2008
A két csapatvezető, Nagy Zoltán (KO Gladiator) és Konkoly István (Kecskeméti BC) győzelmet vár a B1 mérkőzéstől, hiszen mindketten a végső siker iránti vágytól fűtve indultak el a bajnokságban. Az ízig-vérig sportember Nagy Zoltán elmondta, noha nagyon tisztelik a vendégcsapat egyéniségeit, de annak ellenére nem mondanak le a továbbjutásról, hogy tudják, a papírforma alapján nem ők az elődöntő esélyesei.

Ahogyan azt talán már megszokhattuk, a december 4-i rendezvényen sem csak az amatőr ökölvívás legjobbjainak drukkolhatunk, mivel profi küzdelmek mellett MMA találkozót is rendeznek. A kevert stílusú küzdelmet a győri Paár Zoltán prezentálja majd a nagyérdeműnek, míg a profi programot a szintén helyi Kelemen Balázs fogja a vállán vinni. Kelemen, aki korábban a Gladiátor egyik legsikeresebb bokszolója volt, idén ősszel vette le a fejvédőt, és lépett át a profik táborába. Nagy Zoltán tanítványa mostanáig három hivatásos mérkőzésen vett részt, és teljesítményén nehéz fogást találni, hiszen mérlegében nem csak három győzelem szerepel, de minden sikerét idő előtt, kiütéssel szerezte meg. B1 Premium event
A hagyományteremtő céllal született Prémium Gála ötlete azt szolgálja, hogy Magyarországon először ültessék asztalhoz a gazdasági szféra szereplőit egy showműsorral fűszerezett, különleges és lebilincselő sportesemény apropóján. A rendezvény kiváló alkalom lehet ügyfelek, kollégák és barátok megvendégelésére úgy, hogy az ökölvívás népszerűsítésén túl a gála bevétele nemes célokat támogat.

A rendezvény fővédnöke nem más, mint a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, az Európai Ökölvívó Konföderáció (EUBC) alelnöke, Dr. Csötönyi Sándor. Asztalfoglalás, valamint a BoxingONE liga legfrissebb hírei, a versenynaptár és az aktuális tabella a www.boxingone.com oldalon érhető el.

A Prémium Gála időpontja és helyszíne: 
2009. December 4., péntek 18:45
Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Fight.hu

Partnereink

Partnereink