Eredmények

Káté és Klasz az utolsó menetben fordított a BoxingONE ligában

Káté és Klasz az utolsó menetben fordított a BoxingONE ligában
A B1 utolsó alapszakaszbeli versenynapján a liga sztárcsapata, a „Komárno Sharks” a győri „Patent Gladiators” gárdáját látta vendégül.
Lényegében megtelt a nemrég felújított Révkomáromi Sportcsarnok, köszönhetően a „Cápák” idei remeklésének. A szurkolók most is győzelmet vártak kedvenceiktől, noha ez alkalommal kissé felforgatott csapattal álltak ki a győri „Patent Gladiators” ellen – Varga Miklós (60 kg) és Szellő Imre (81 kg) mellett a nehézsúlyú Darmos József is hiányzott az alakulatból.

A pehelysúlyú mérkőzés pikantériája az volt, hogy a meccs előtt 6 nappal Könnyű Róbert (Győr) és Nagy Krisztián (Komárno) a szombathelyi OB döntőben már találkozott. Akkor Nagy nyert, és pénteken is hasonló volt a végeredmény. Nagy nagyon bekezdett, köszönhetően Könnyű fejetlen rohamozásának. Az egri illetőségű bunyós meg is sérült, orrából – köszönhetően a bekapott pofonoknak – egy perc után dőlt a vér.

Könnyűsúlyban a cseh bajnok Jan Kovác (Komárno) és az új magyar bajnok, Rácz Sándor (Győr) csapott össze. A magyar volt a keményebb, ám a cseh bunyós technikásan, szépen bokszolt. A vége döntetlen lett.
Káté Gyula akcióban a BoxingONE ligában
64 kg-ban nagyon érdekes mérkőzést vívott Nyéki George (Győr) és Káté Gyula (Komárno), hiszen a világklasszis magyar bokszolónak az utolsó menetben csipkednie kellett magát, hogy megnyerje a meccset. Nyéki ugyanis két menet alapján, minden pontozónál, még győzelemre állt. Hasonló volt a képlet 69 kg-ban is. Zámbó Dániel egyértelműen vezetett két menet alapján, ám a révkomáromiakat erősítő Klasz Árpád parádés hajrával megfordította a mérkőzését.

A 75 kg-ban rendezett Tóth László (Győr) – Lakatos Márió (Komárno) meccs döntetlenre végződött. 81 kilóban a győriek „dzsókere”, Hosszú Ferenc magabiztosan verte Széll Tamást. Nehézsúlyban a révkomáromiakat erősítő Kálmán Attila magabiztosan nyert Zsigmond József ellen.

Az eredmények mérkőzésről mérkőzésre
56 kg: Könnyű Róbert – Nagy Krisztián 0:2
60 kg: Rácz Sándor – Jan Kovac 1:1
64 kg: Georgie Nyéki – Káté Gyula 0:3
69 kg: Zámbó Dániel – Klasz Árpád 0:2
75 kg: Tóth László – Lakatos Márió 1:1
81 kg: Hosszú Ferenc – Széll Tamás 3:0
91 kg: Zsigmond József – Kálmán Attila 0:2

A B1 csapatbajnoki mérkőzést 11:5 arányban a révkomáromiak nyerték, akik az elődöntőben a „Debrecen Thunders”-t fogadják. Egy mérkőzés dönt a döntőbe jutásról.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink