Hazai

Kétnapos boxgála Kőszegen

Kétnapos boxgála Kőszegen
Pénteken és szombaton – III. Fitt-Box Ostromnapi Gála néven - kétnapos rendezvény kerül lebonyolításra Kőszegen, a Brenner János Közösségi Ház udvarán.
Az esemény fősodrata egy amatőr torna lesz, melyre négy országból (Ausztria, Németország, Szlovákia és Magyarország) érkeznek versenyzők, 16 klubból. Több korcsoportban, és közel két tucat súlycsoportban küzdenek az ökölvívók, az elődöntőket pénteken, a döntőket szombaton rendezik, de – a szokásoktól eltérően – bronzmérkőzéseket is tartanak.

A ringbe lépők között ott lesz a keszthelyi junior Eb (egyik) hőse, a helyi illetőségű Hámori Ádám is, aki válogatottbeli társával, Csutak Dániellel meccsel, de Sinkó Krisztián és Bársony Bernárd is megmutatja tudását.

Pénteken Szili István bemutató mérkőzést vív az ökölvívás iránti szenvedélyéről közismert rapperrel, Pityinger „Dopeman” Lászlóval. Szombaton Szili egy kellemetlenebb ellenféllel is megküzd, hiszen a korábbi WBF vb-címvédő, jelenlegi WBO Európa-bajnok „Tomi Kid” Kovács Tamással fog szorítóba lépni. A küzdelem ugyan bemutató jellegű, de a két ökölvívót ismerve senki se számítson barátságos pötyögésre. (Már csak azért sem, mivel úgy hírlik, tervben van egy köztes súlyban, 77 kg-ban megrendezendő 8-as torna, melyen mindkét veretlen klasszis elindulhat, úgyhogy pár hónapon belül könnyen igazi riválisok lehetnek.)

A rangos eredményre mindössze 500 forint a belépőjegy, melyre érdemes az egész családnak kilátogatnia, hiszen gyerekprogramok is várják a fiatalabb korosztályt.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink