Hazai

Komoly bajban a B1 címvédője

Komoly bajban a B1 címvédője
A címvédő Galanta Kids hazai pályán 9:7-re kikapott a romániai Arad Motorul csapatától, ezzel továbbra is nyeretlen a BoxingOne közép-európai amatőr ökölvívó csapatbajnokságban. A mérkőzést szabadtéren, a deáki kultúrház előtt felállított ringben rendezték szombaton.
„Az időjárás nem fogadott a kegyeibe bennünket, délután esett az eső, de így is 500 néző volt kíváncsi az összecsapásra, s remek volt a hangulat – tudtuk meg Kovács Tamástól, a galántaiak vezetőedzőjétől. – Két győzelemmel kezdtünk, 60 kg-ban Tomá¹ Vaòo ráadásul a dzsókermeccset nyerte meg, de ezután jöttek a kellemetlen meglepetések. 64 kilogrammban mindkét mérkőzést elvesztettük, pedig Matú¹ Babjak és Rajcsányi Patrik is jól bokszolt. Patrik teljesítményét külön ki kell emelnem, végigverte román riválisát, érthetetlen, miért nem őt hozták ki a bírók győztesnek.”

„Tomi Kid” megjegyezte, az eredmény ellenére elégedett védencei ringben nyújtott teljesítményével, s az egész rendezvény lebonyolításával is. „A nézők jól érezték magukat, a mérkőzés után még én is tartottam egy rövid bemutatót, s az öveimet is megmutattam a szurkolóknak.”

Eredmények mérkőzésről mérkőzésre
56kg: Marin Alexandru vs Filip Barak 0:2
60 kg: Sandru Catalin vs *Tomas Vano 0:3
64 kg: *Popescu Georgian vs Matus Babiak 3:0
64 kg: Sandru Sorin vs Patrik Rajcsányi 2:0
69 kg: Andrei Chirvase vs Richard Sipos 2:0
81 kg: Cristofor Alexandru vs Tomas Hrabovecky 2:0
91 kg: Marius Tatar vs Michal Hromek 0:2


A BoxingONE Championship liga hivatalos weblapja a www.boxingone.com címen érhető el. Itt exkluzív videók, hírek, versenynaptár és fotógaléria várja az olimpiai szabályrendszerű ökölvívás barátait.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink