Hazai

Ma már a döntőbe jutás a tét

Ma már a döntőbe jutás a tét
Péntek délután 16 órakor az elődöntőkkel folytatódik a Btel Felnőtt Egyéni Ökölvívó Országos Bajnokság a kecskeméti Messzi István sportcsarnokban...

A nap folyamán hat kecskeméti sportoló is megküzd a döntőbe kerülésért, lesz tehát kiért szorítania a kecskeméti szurkolóknak is. Csütörtökön két fiatal tehetség is meggyőző teljesítménnyel jutott tovább, most a velük készült rövid interjúkat közöljük olvasóinkkal.

 

Varjú György (64kg): - Ismertem az ellenfelem, hiszen az ifjúsági országos bajnokság döntőjében épp tőle kaptam ki. Akkor az edzője nagyon jó taktikát dolgozott ki ellenem, túl jártak az eszemen. Most nem is kellett megnéznem a korábbi meccseit, fejemben volt az előző találkozó. Ennek megfelelően végig higgadt tudtam maradni. Az edzőm azt kérte, ne engedjem közel magamhoz, ballal korrigáljak végig, és amikor megindul fogadjam tempós jobbossal. Jól kezdtem, az első menet után 2-0-ra vezettem, innen pedig ennél kisebb nem is volt a különbség. Nagyon örülök a győzelemnek, holnap egy nagyon kemény csata vár rám, de célom a döntőbe jutás.

 

Baranyi Richárd (75kg):- A mai meccsem a tegnapihoz viszonyítva - úgy fogalmaznék - nem nehezebb, hanem kellemetlenebb volt. Ugyanúgy, mint a tegnapi ellenfélről, a mairól sem volt sok infónk, így inkább kissé óvatosabban kezdtem. Az ellenfél erős volt, szépen be tudott ugrálni öklözés közben. Mikor kezdtem volna felvenni a ritmust, sajnos megsérült a szeme, illetve leesett a fejvédője, ezért másfél percet álltunk, amitől lemeveredtem kissé. A 2. menet végére vettem fel újra a ritmust, és a 3.-ban már újra teljesen lazán öklöztem. Feladatom elvégeztem, meg voltak velem elégedve. Holnap az elődöntőben Móna Imrével bokszolok, aki nekem nagyon nagy vetélytársam. Sok meccsünk volt már, hol én, hol ő nyert, igyekszem a legjobbamat nyújtani, és ha kellően összeszedem magam, meg kell tudjam oldani a feladatot.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink