Amatőr

Magyar válogatottak szlovák színekben a B1-ben

Magyar válogatottak szlovák színekben a B1-ben
A hírek szerint hét magyar válogatott ökölvívó alkotja majd a Komárno Sharks szombati Boxingone csapatát, amely a Prostejov Bulls ellen meccsel.
Szombaton, a frissen felújított Révkomáromi Sportcsarnokban kerül megrendezésre a BoxingONE Championship – közép-európai amatőr ökölvívó csapatbajnokság következő küzdelme. A Komárno Sharks a cseh Prostejov Bulls csapatát látja vendégül, amely az első mérkőzés lesz 2011-ben az „A-jelű” csoportban.

Nagyon érdekes összecsapásra kerül sor a felvidéki városban, hiszen – az előzetes információk szerint – a szlovákiai alakulatban minden ringbe lépő ökölvívó tagja a magyar válogatott keretnek. A „zuhanyhíradó” szerint a „Cápák” a következő felállásban veszik fel a küzdelmet: Nagy Krisztián (56 kg), Varga Miklós (60 kg), Káté Gyula (64 kg), Klasz Árpád (69 kg), Harcsa Zoltán vagy Harcsa Norbert (75 kg), Szellő Imre (81 kg) és Darmos József (91 kg).

„Nem szeretném ezt az információt megerősíteni” – mondta Győrfi Roderik, a Komarno Sharks első embere. „Maradjunk annyiban, hogy a tavalyi keret többsége továbbra is nálunk bokszol, és mindenki nagyon készül az idei első Boxingone mérkőzésére. Jó programmal igyekszünk kiszolgálni a közönséget, hiszen a tervek szerint több profi meccs kerül megrendezésre, valamint klubunk fiataljai is kötelek közé lépnek.”

Bárhogy is lesz, a szombati BoxingONE Championship mérkőzés felér egy válogatott csapattalálkozóval, ugyanis a Prostejov Bulls keretét a cseh nemzeti csapat legjobbjai alkotják. Érdemes lesz tehát minden magyar boxrajongónak átruccanni a Duna túloldalára a szombaton, 19 órakor kezdődő eseményre. A liga hírei a www.boxingone.com oldalon olvashatók.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink