Hazai

Már csak egy hét...

Már csak egy hét...
Pontosan egy hét múlva, május 10-én este 7 órakor veszi kezdetét a Felix-Promotion nagyszabású ökölvívó gálája, a "4 magyar, 4 címmérkőzés, 44 menet!". A beszédes cím sokat elmond a tartalomról...
A négy címmeccs egyike egy hölgyé lesz, Miló Viktória lép ringbe a cseh Renata Vesecka ellen, hogy eldőljön, melyikük lesz a WIBF-GBU légsúlyú királynője. Az est tétje lesz a nagyváltósúlyú magyar bajnoki öv, amelyért Takács Zoltán és Balogh Zoltán küzd meg. A nagypehelysúlyú Nagy János a veterán, ám semmiképp nem kiöregedett argentin Vicor Hugo Paz (73-32-3) ellenében szeretné megkaparintani a WBO interkontinentális bajnoki címét.

Isaszegi Róbert ellenfele ismét megváltozott, most már biztos, hogy az orosz Andrey Kostinnal kell a veretlen bunyósunknak farkasszemet néznie.

Várhatóan a felhozó mérkőzések sem lesznek unalmasak, hacsak a résztvevők személyét tekintjük: kötelek közé lép szombaton a nehézsúlyú Rubin Olivér, a könnyűsúlyú Magyar Bajnok Komjáthi László. Matolcsi József az előzetes tervek ellenére nem szerepel a május 10-i gálán, de vigaszként ott lesz Milan Mirkovic, akit a magyar közönség már jól ismer egyértelmű ütéseiről.

A Felix-Promotion gálájának, akárcsak decemberben, a Miskolci Városi Sportcsarnok ad otthont.

Jegyek már elővételben kaphatóak a Miskolc Plázában, a Vagabond Cipőboltban.

Azok az érdeklődők, akik nem jutnak belépőhöz, a Sport1 televízió képernyője előtt, vagy a ProfiboX.hu és a Felix-Promotion honlapján követhetik végig az eseményeket.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink