Amatőr

Március 17-én visszatér a BoxingONE Championship

Március 17-én visszatér a BoxingONE Championship
Az előzetes egyeztetések alapján március 17-én újra rajtol a BoxingONE Championship, a magyar kezdeményezésű amatőr csapatbajnoki sorozat.
Az előzetes egyeztetések alapján március 17-én újra rajtol a BoxingONE Championship – közép-európai amatőr ökölvívó csapatbajnokság 2012-es szezonja. Az indulók között egy új alakulat, a szerbiai Spartak Szabadka neve bukkant fel.

A nemzetközi versengés az évek alatt komoly rangot vívott ki magának hazai és nemzetközi szinten egyaránt, a kontinens egyik legerősebb csapatbajnokságaként tartják számon a szakemberek. A résztvevő országok száma folyamatosan nő, az idén Szerbia reprezentánsa, a Spartak Szabadka kapcsolódik be a sorozat küzdelmeibe, míg a román Arad Motorul 2012-ben nem indul.

Így a BoxingONE ligában összesen már hat ország (Magyarország, Szlovákia, Románia, Szerbia, Csehország és Lengyelország) legjobbjai mérkőznek egymással, pontosabbam két négyfős csoportban. A vajdasági csapat indulása miatt a szervezők minimális változtatást eszközöltek a csoportbeosztáson, valószínűleg azért, hogy az alakulatoknak a lehető legkevesebbet kelljen utazniuk.

Csoportbeorsztás – 2012
Group A
Prostejov BULLS (Czech Rep.)
RY-KI GIZZLIES (Poland)
Galanta KIDS (Slovakia)
Patent GLADIATORS (Hungary)


Group B
Debrecen THUNDERS (Hungary)
Komarno SHARKS (Slovakia) - címvédő
Timisoara LIONS (Romania)
SPARTAK Subotica (Serbia) - újonc


Az idei bajnokság nyitófordulóját március 17-én, Szabadkán rendezik, ahol a helyi Spartak a bajnokság legeredményesebb csapatával, a Debrecennel csap össze.

A csapatok az alapszakasz során, a csoporton belül, oda-vissza megmérkőznek egymással, ahonnan az első két gárda jut be a rájátszásba. Bővebb beharangozó, és végleges tavaszi versenynaptár hamarosan. A liga hivatalos weboldala a www.boxingone.com címen érthető el.

Partnereink

Partnereink