Hazai

Matolcsi segíti Kótai Mihály felkészülését!

Matolcsi segíti Kótai Mihály felkészülését!
A júniusi világbajnoki fellépésére, és az azt megelőző hollandiai túrára készülő Kótai Mihály-t a legjobb magyar váltósúlyú ökölvívó is segíteni fogja.
A korábbi Európa-bajnoki kihívó Matolcsi József (17-3-0; 12KO) először csütörtökön érkezik, és szombatig marad Budapesten, hogy kesztyűpartnerként segítse Misi felkészülését. Ez idő alatt kétszer - csütörtökön és szombaton - csapnak össze "éles" kesztyűzésen.

A bokszban járatosak bizonyára tudják, hogy mekkora szerepe van a megfelelően megválasztott edzőpartner(ek)nek abban, hogy az ökölvívó csúcsformába kerüljön az összecsapásra. Csak egy példa erre: tavaly júliusban a többszörös "kisvilágbajnok" Jerry Elliot segítségével Kótai olyan állapotba került, hogy mindössze 110 másodperc alatt végzett az angol Howard Clarke-kal, akit azóta nem tudott más kiütni.

A "Hajdusági Zúzógép" mindenképp olyan harcos, aki kemény és őszinte bunyójával már edzéseken is komoly erőbedobásra és koncentrációra kényszeríti a "Tornádót", amiből a későbbiekben mindkét öklöző profitálni tud. A www.ProfiboX.hu holnap ott lesz a tréningen, és képes beszámolót is készít arról...

Fight.hu

Partnereink

Partnereink